Spor
  • 2.10.2016 00:44

Şenol Güneş'den Aboubakar yorumu

Şenol Güneş’ten galibiyet ve Aboubakar yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçı sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor’u 1-0 yenen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takımın hocası ilk yarıdaki oyunun beğenmediğini belirtirken, Aboubakar ile sakat futbolcular hakkında yorumda bulundu.

Şenol Güneş’in ifadeleri böyle;

“İlk yarıda takım olarak sahada yoktuk. Rakip bizim sahamıza gelemedi. Topu ve kanatları iyi kullandık. İkinci yarı daha iyiydik. Maçı kopartmak için çok pozisyon vardı, ama değerlendiremedik. 0-0 da olsa, maçın hakimi bizdik.

Saha içerisinde verimi iyi olan var olmayan var. Oyuncu bizi yeni görüyor, takımları yeni görüyor. Tabi bunları pahalıya malolmadan geçmek çok önemli… Kuvveti var, iyi niyeti var. Oyun içerisinde taktik olarak eksikleri var. İnşallah onlar da düzelecek.

Oğuzhan’ın Benfica maçında bileğine darbe vardı. Gökhan Gönül’ün sezon başından gelen bir sıkıntısı var. Talisca’nın da Dinamo Kiev maçında penaltı pozisyonundan dolayı aşırı darbesi var. Hafta başında oyuncular iyileşecek. Gökhan İnler’in ufak bir kırığı olduğu için biraz zamana ihtiyacı olacak.“

Güncellenme Tarihi : 2.10.2016 00:12

İLGİLİ HABERLER