Spor
  • 20.4.2018 00:03

Şenol Güneş yaralandı!.. F.Bahçe - Beşiktaş derbisi yarım kaldı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Tolga Zengin ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında yaşanan tartışmayı sakinleştirmeye çalışan Şenol Güneş'in kafasına yabancı madde isabet etti. Soyunma odası koridorlarında kavga çıktı. Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynana derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga’yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti. Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş daha sonra ayağa kalktı. Sarı-lacivertli taraftarların tepkisinin devam etmesi tarafından karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girdi. Siyah-beyazlı futbolcular ile teknik ekip de sahadan ayrıldı.

Karşılaşmada 3 kez sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı oyun durmuş ve 4. kez tekrarlanınca hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girme kararı aldı.

Şenol Güneş koridorda yerde kaldı! İşte o an.... ile ilgili görsel sonucu

ŞENOL GÜNEŞ'İN KAFASINA 5 DİKİŞ ATILDI!

Tribünden atılan yabancı maddeyle yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldığı açıklandı.

Şenol Güneş koridorda yerde kaldı! İşte o an.... ile ilgili görsel sonucu

Şenol Güneş koridorda yerde kaldı! İşte o an.... ile ilgili görsel sonucu

 

Güncellenme Tarihi : 20.4.2018 01:38

İLGİLİ HABERLER