Spor
  • 29.9.2016 01:46

Şenolh Güneş yedikleri gole yandı

Şenol Güneş: Rakip daha dirençliydi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 bitten Dinamo Kiev mücadelesini değerendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncu kalitelerinin iyi olduğunu ama fiziksel olarak rakibin üstün geldiğini dile getirdi. Yenilen golün geldiği duran topta faul olmadığını iddia eden deneyimli teknik adam, Şampiyonlar Ligi’nde hataya yer olmadığını söyledi.

Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı:

“Yediğimiz gol bana göre faul değildi. Oyuncu kendi kendine çarptı. Yediğimiz golde adam markajında tutan oyuncumuz yoktu. Çok basit bir gol yedik. Oyun kontrolümüz iyiydi. Golden sonra moral vve fizik olarak düşüş yaşadık. İki forvetle oynadık ama oyunun temposunu artıramadığımız içni rakip kontrolü ele aldı. Rakibin direnci hep oyun içinde kaldılar. Bizim taşıyabileceğimiz bir maçtı.

“Oyuncu kalitemiz iyiydi ama fiziksel düşüş bize 2 puana mal oldu. Son bölüm hariç iyiydik. Rakibin etkili atağı yoktu, biz de iyi kapatıyorduk. Yediğimiz golde Tosic kademeye geldiğinde faul pozisyonu oldu. Rakip golü atınca morali de arttı. Futbol hatalar oyunudur. Tolgayı’n bazı top kayıpları vardı onlar da gol olabilirdi. Bu tür şampiyonlarda akıllı ve soğukkanlı olmak gerek. Doğrularımız fazlaydı. Az olan eksilerimiz golden sonra sırıttı. Rakip de tabi bunları kullanacaktır.”

Güncellenme Tarihi : 29.9.2016 01:47

İLGİLİ HABERLER