Spor
  • 16.9.2014 21:10

Sergen Yalçın Beşiktaş'ı yakan 3 ismi verdi

Yorumcu Sergen Yalçın, Beşiktaş’a son olarak Demba Ba ve Gökhan Töre’yi getiren menajer Ahmet Bulut’a ve bazı siyah beyazlı yöneticilere ağır suçlamalarda bulundu. Yalçın, “Demba Ba ve Gökhan Töre transferlerini yapan üçlü araştırılsın. Ahmet Bulut, Jorge Mendes ve Yıldırım Demirören Beşiktaş’ın başını yakan, dibe iten isimlerdir” dedi.

TRT Spor’da dün akşam yayınlanan Futbol Arenası programında konuşan Yalçın, şunları söyledi:

“Demba Ba ve Gökhan Töre transferlerini yapan üçlü kim, araştırılsın. Beşiktaş niye sağ bek alamadı, tahminimi söyleyeyim. Ahmet Bulut'un listesinde galiba sağ bek yoktu. Geçen sene Ahmet Bulut'un 35 oyuncusu içinde bir tane sağ bek var; Beşiktaş gidiyor, o sağ beki istiyor! Guti, Ricardinho gibi transferlerde Ahmet Bulut, Jorge Mendes ve Yıldırım Demirören Beşiktaş'ın başını yakan, dibe iten isimlerdir.

“YALÇIN AYHAN TRANSFERİ TAM BOMBA”

Fikret Orman ile Ahmet Nur Çebi'nin arasını bozmaya çalışıyorlar. Fikret Orman transfer işlerine girmesin. Çok şey biliyorum ama söylemeyeyim şimdi. Ligin 8’inci-9’uncu haftasında anlatacağım bunları. Yalçın Ayhan transferi tam bomba. Çocuğu rezil ettiler. Biri alıyor, diğeri almıyor. Hocaya sormadan transfer yapılıyor.

“BAZI FUTBOLCULAR KRONİK SAKAT”

Bazı oyuncuların sakat geldiği söyleniyor. Biz bunu söylemeyelim mi şimdi? 2-3 oyuncunun net kronik sakatlığı var. O şekilde buraya geldiler. Başta Demba Ba… Bu oyuncu zaten Chelsea'de haftada 2-3 gün antrenmana çıkmıyor. Maçlarda aldığı süre 20-30 dakika. Chelsea'de geçen sene ne yapıyordu? Bütün maçlarda mı oynuyordu? Hiç takip edilmiyor mu? Ben İngiltere'yi takip ediyorum. Antrenmanları da biliyorum, 2-3 antrenmandan sıyıran bir futbolcu. 2-3 düz koşuyla maça çıkıyor. Suçlama yapmak doğru değil ama bana gelen bilgi bu. Bazı oyuncuların kronik sakatlığı var. Sosa’nın Ukrayna'daki durumunu bilen bir arkadaş bana mesaj attı. Sosa'nın sanırım arka adalesinde sıkıntı var. Geçen sene de varmış. Biz de Sosa oynamayınca 'Acaba mı?' diyoruz. Bu doğru mu?”

“TİGANA ‘PLATİNİ BANA TORPİL YAPAR’ DEDİ”

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Jean Tigana ile arasında geçen ilginç bir diyaloğu da şöyle anlattı:
“Tigana bir gün beni odasına çağırdı. Gittim, bana ‘Seni teknik direktörlüğe hazırlayacağım’ dedi. Ben de ‘sen kendi işine bak, beni hazırlama teknik direktörlüğe’ cevabını verdim Sonra bu Fransızlar biraz gururlu oluyor. İş, ‘ya sen gidersin ya ben giderim’e geldi. Ben de ona dedim ki; sen benden önce gidersin buradan. Sonradan bana ‘UEFA Başkanı Platini benim yakın arkadaşım, hiç sorun değil. Benim dosyayı hemen birinci sıraya çıkarır. isterlerse yarın göndersinler” dedi.”

“BEN SENİ PLATİNİ’NİN ARKASINDA HİÇ GÖRMEDİM!”

Sergen Yalçın bir başka hikayesini anlatırken, ''Tigana yine bir gün bana dedi ki; 'Sen çok yeteneklisin.' Ben de dedim ki; 'Onu biliyorum başka bir şey söyle.' Sonra yine 'Ben Fransa Milli Takımı’nda Platini'nin arkasında oynuyordum' dedi. Ben de onun üzerine 'Ben Platini'yi gördüm ama arkasında seni hiç görmedim!' dedim.''

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:46

İLGİLİ HABERLER