Spor
  • 27.5.2016 10:39

Serhat Ulueren: Terim G.Saray'ın başına geçecek

360 TV'de yayınlanan Telegol programında Serhat Ulueren'den flaş bir iddia geldi.

Serhat Ulueren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in EURO 2016 sonrasında Galatasaray'ın başına geçeceğini iddia etti.

KESİN OLARAK ANLAŞILDI DEDİ

Ulueren, "Aldığım istihbarata göre Fatih Terim, Galatasaray'a dönüyor. Buna %95 ihtimal veriyorum. İsmini vermek istemediğim eski bir yönetici Galatasaray'ın Fatih Terim ile kesin olarak anlaştığını söyledi. Bu kesin bir bilgidir" diyerek sarı-kırmızılı takımın gelecek sene Fatih Terim'e emanet edileceğini belirtti.

FATİH TERİM'DEN AÇIK KAPI

Fatih Terim de daha önce TRT Spor'da katıldığı bir canlı yayında "Ben Galatasaray'ın yaşayan efsanelerinden biriyim. Divan üyesiyim. Eski futbolcularından biriyim ve teknik direktörlük yaptım. Bizi bazı şeyler acıtsa da incitse de, camiamıza kapris yapacak halimiz yok." sözlerini sarf etmişti.

RIEKERINK AYRILACAĞINI SÖYLEDİ

Galatasaray'ın mevcut teknik direktörü Jan Olde Riekerink de Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından yaptığı açıklamada, "Yönetim bana gelecek sezon eski görevime döneceğimi bildirdi" dedi. Hollandalı teknik adam Galatasaray'da daha önce alt yapı sorumlusu olarak görev alıyordu.

 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER