Spor
  • 23.6.2016 01:27

Sivasspor, Aatıf Chahechoue ile anlaştı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar program sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtladı. PTT 1. Lig için 32 milyon lira bütçe belirlediklerini belirterek geçen sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünün korunacağını söyledi. Sarılar, “Teknik direktörün görüşüyle transfer çalışmaları yaptık. Hoca kadronun korunmasını istiyor. Alınan oyuncular da hocanın tavsiyesiydi” dedi.

Teknik direktörlük görevine Osman Özköylü’nün getirilmesinin yönetimin kararı olduğunu ifade eden Sarılar, “İlk toplantıda bütün yöneticiler oyunu verdi. 8 tane hoca vardı. Mesut hoca devam etmek istiyordu. Ama demokratik şekilde o çıktığı için Osman hoca oldu. Bana göre de isabetli bir tercih oldu. Bu ligi biliyor. Çünkü bizim handikaplarımız var, unuttuk biz bu ligi 11 yıldır. Her ligin ayrı bir felsefesi var” diye konuştu.

aatif-21512521

“AATIF ÖN ANLAŞMAYI İMZALADI”

Fenerbahçe ile adı anılan Aatıf’ın ön anlaşmayı imzaladığını söyleyen Sarılar, 2.5 milyon Euro üzerinde bir para karşılığından da Fenerbahçe ile anlaştıklarını ifade etti. Fenerbahçe ile para üzerinde anlaştıklarını futbolcu konuşmadıklarını aktaran Sarılar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aatıf Fenerbahçe ile imzaladı. Bizde rakamsal konuda Fenerbahçe ile anlaştık. Aatıf, Umre’de. Umre dönüşü imzalayacak.”

Üç futbolcuyu kadroya kattıklarını belirten Sarılar, “Kerim Avcı, Ahmet Cebe, Hasan Hatipoğlu ile imzaladık. Mirkan Aydın ile konuşmalar oldu. Hoca istedi ama daha iyi alternatifler var o alternatiflere bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2016 01:30

İLGİLİ HABERLER