Spor
  • 1.11.2014 00:23

Sneijder, Yolanthe yüzünden mi yedek kaldı

Kasımpaşa maçında ilk 11′e alınmayan Snejder’ın menajeri Albers, “Wesley Florya’daki 3 günlük kampın yüz yüze konuşarak değil, cep telefonu mesajıyla bildirilmesinden rahatsız oldu. Ama ilk 11′de neden olmadığını kendisi de bilmiyor” dedi. Bu arada, hafta içinde futbolcular ve eşlerine verilen yemeğe Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau’nun davet edilmemesi de kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

Galatasaray’da en çok tartışılan konulardan biri de Sneijder’in 3 günlük kampa tepki gösterdiği ve Kasımpaşa maçında oynamak istemediği iddiaları… Ancak yıldız oyuncunun Menajeri Guido Albers, yaşananları NTV’a anlattı…

Hafta içinde Florya’dan gelen haberler Sneijder’in sıkıntılı olduğunu yönündeydi. Bu konuya ilişkin açıklama yapan Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Sneijder’in Prandelli’nin aldığı 3 günlük kampın kendisine bildirim şeklinden rahatsız olduğunu söyledi.

“NEDEN YÜZ YÜZE DEĞİL DE SMS’LE?”

Cep telefonuna yollanan kamp mesajına şaşıran Sneijder, kendisiyle yüz yüze iletişime geçilmemesi nedeniyle rahatsızlık yaşadı.

Hollandalı yıldızın olayı çok büyütmediğini söyleyen Guido Albers, “Sneijder sorunu çok uzatmadı ve kampa katıldı. İlk 11′e neden alınmadığını kendi de bilmiyor. Çok formda ve oynamak istiyor” dedi.

“YOLANTHE ÇAĞRILMADI” İDDİASI…

Bu arada Sneijder ile ilgili bir başka haber ise yönetimin moral yemeğiyle ilgili. Hafta içinde Galatasaray yönetimin düzenlediği moral yemeğine futbolcular eşleriyle katılırken Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau’nin yemeğe davet edilmediği ve bu konuda bir açıklamanın yapılmadığı da iddia edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:38

İLGİLİ HABERLER