Spor
  • 28.8.2016 02:52

Sneijder'e bomba teklif

Sneijder'de flaş gelişme! Transfer teklifi...

Galatasaray tarihinin en flaş transferleri arasında yer alan Wesley Sneijder ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.Galatasaray'ın saha içi ve dışındaki lideri olarak kabul edilen Wesley Sneijder hakkında gündem yaratacak bir açıklama yapıldı.

Sarı kırmızılı taraftarların en sevdiği futbolcular arasında yer alan ve artık camiada bir sembol haline gelen Sneijder'e, Yunanistan'dan ciddi bir transfer teklifi geldiği açıklandı.

Ajansspor'un haberine göre, Hollandalı orta saha oyuncusunun menajeri Guido Albers, Yunan basınına yaptığı açıklamada, Olympiakos kulübünün Sneijder'le ilgilendiğini söyledi.

Menajer Albers, "Wesley Sneijder için Olympiakos ile temaslar olduğu doğru. Ancak iddiaların aksine arkadaşım Christian Karembeu (Olympiakos'un danışmanı) bu konu hakkında beni aramadı" ifadesini kullandı. Albers, Hollandalı futbolcunun Türkiye'de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.Hatırlanacağı üzere Galatasaray yönetimi, geçen sezon gördüğü sarı kartlar ve basına izinsiz röportaj vermesi nedeniyle Sneijder'e tam 2.3 milyon Euro para cezası vermiş; bu kararın ardından Hollandalı futbolcu ile ipler gerilmişti.

Wesley Sneijder yönetimin bu kararını protesto etmek amacıyla sezon hazırlıklarına geç katılmış ve menajeri Guido Albers aracılığıyla, "O parayı asla ödemeyeceğim. Ben cezayı hak edecek bir şey yapmadım. Eğer yönetim beni istemiyorsa satabilir. Bu konuyu başkanla görüşeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Sneijder'in bu sözlerine karşın başkan Dursun Özbek Hollandalı futbolcunun randevu talebini aylarca geri çevirmiş ve sonrasında yönetici Levent Nazifoğlu'nun araya girmesiyle taraflar bir yemekte bir araya gelmişti. Geçtiğimiz perşembe günü yapılan yemekli toplantıya menajer Albers ve Nazifoğlu da katılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 28.8.2016 02:55

İLGİLİ HABERLER