Spor
  • 31.10.2014 23:19

Sneijder’i neden ik 11'e almadı

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
“AGRESİF BAŞLAYAMADIK”
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Cesare Prandelli, “Maça agresif başlayamadık. İlk yarı fazla agresif değildik. Oyunu kontrol edemedik. İkinci yarı farklı istekle başladık. İkinci yarı istediğimiz ruhu sahaya yansıtabildik. Rakibe alan bıraktığınız zaman zor oluyor. Her maça ikinci yarıdaki gibi başlarsak, rakibe zor olacaktır. İkinci yarıdaki gibi oynarsak bir sürü maçı kazanabiliriz. Ligde şu anda birinci olabiliriz, daha da iyi olacağız” ifadelerini kullanarak Kasımpaşa maçını değerlendirdi.
“POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUM”
Sezon başından beri A2 takımda olan ama yeni gelen yönetimin isteğiyle affedilen ve Kasımpaşa maçına ilk on birde başlayan Sabri Sarıoğlu’nun bu durumu ile ilgili İtalyan teknik adam şu şekilde konuştu:
“Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Yeni bir sayfa açtık. Bazı kararlar alınmıştı. Yeni bir sayfa açıldığı için polemiğe girmeden ilerliyoruz."
“SNEİJDER, TAKTİKSEL SEÇİMDİ”
Bir gazetecinin, Sneijder’in ilk 11’de olmamasının taktik bir seçim olup olmadığı hakkında ki sorusuna Prandelli, şu yanıtı verdi:
“Bu bir taktik seçimdi. Bir nedeni de yoktu. Başka futbolcuları denedim.”
“BİR PROJE İÇİN BURAYA GELDİM”
Galatasaray’da göreve gelen yeni yönetim hakkındaki düşünceleri sorulan Prandelli, kendisinin buraya gelmesinin bir projeye bağlı olduğunu hatırlatarak, “Şu anda kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Yeni başkan ve Abdurrahim Albayrak çok önemli katkıda bize destek verdiler. Hep birlikte hareket ettiğimiz zaman başlattığımız projeye inanarak ilerlemeye devam ediyoruz” yanıtını verdi.
KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından, “Son dakika golüyle mağlup olmak üzücü” dedi.
Arveladze, ilk yarı iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "İlk yarı iyi oynayan, önde basan, pozisyon vermeyen bir takımdık. Golü de attık. Maçın 65 ve 75. dakika arasında oyunu verdik, maçı kaybettik. Son dakika golü yeyip maçtan mağlup ayrılmak tabii ki üzücü. Bu konsantrasyon meselesi. Kornerden golü yedik. Kolay gol yemeyecektik" açıklamasını yaptı.
Gürcü hoca, Galatasaray’ın maç boyunca sadece iki pozisyona girdiğini ve bunları da golle sonuçlandırdığını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:38

İLGİLİ HABERLER