Spor
  • 1.10.2014 01:18

Sow da isyan etti

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, tribünlerin boş kalmasında şikayetçi oldu. 

Bu sezon seyircinin maçlara ilgisinin kendisinde düş kırıklığı yarattığını vurgulayan Sow, “Sadece Fenerbahçe ile ilgili değil. Diğer karşılaşmaların özetlerini izliyorum. Şunu görüyorum, gerçekten çok üzücü, statlar neredeyse tamamen boş” dedi. Taraftar desteğinin futbolcular için çok önemli olduğunu dile getiren Sow, FB TV’ye şu açıklamalarda bulundu:

“Biz bu ligin oyuncuları olarak taraftarlara ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarların bizim itici gücümüz olmasına ihtiyaç duyuyoruz. Onların arkamızda olmasına ihtiyaç duyuyoruz. Bazı anlar oluyor sahada istediklerimizi gerçekleştiremiyoruz ve o anlarda taraftarların bizimle olup, bizi itmelerine ihtiyaç duyuyoruz. Bizim bu sezon iç sahada oynadığımız karşılaşmalarda da çok fazla taraftarımız yoktu maalesef.”

“BİZİM İÇİN ZORLU BİR SEZON OLACAK”

Senegalli futbolcu, önlerinde, ilk 4 haftada olduğu gibi yine zorlu maçlar bulunduğunu kaydederek, “Sezon başından beri karşımızda gördüğümüz tüm rakipler gerçekten son derece kapalı bir savunma anlayışıyla oynayan ve bizi bekleyerek oynayan takımlardı. Bizim için zorlu bir sezon olacak. Fakat biz büyük bir takımız, bizim adımız Fenerbahçe… Maçların zorluğu ne olursa olsun, çok zor maçlar da karşımızda olsa, biz bu maçları kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:24

İLGİLİ HABERLER