Spor
  • 27.7.2016 15:55

İşte Adriano transferinin perde arkası

Adriano'nun Beşiktaş'a gelişinin tüm ayrıntılarını, siyah-beyazlı iki yönetici SÖZCÜ'ye anlattı.

Beşiktaş’ın yeni sol beki Adriano’nun transferinin nasıl gerçekleştiğini siyah-beyazlı yöneticiler SÖZCÜ’ye anlattı.

Ali AYDIN / ÖZEL HABER

Beşiktaş, Gökhan Töre’nin kiralık gittiği West Ham United’dan gelen 3.5 milyon Euro ile Brezilyalı oyuncu Adriano’yu renklerine katarken Emre Kocadağ, “Adriano’yu ikna etmek kolay olmadı. Özellikle eşinin kafasında Türkiye’de yaşanan olaylarla ilgili soru işaretleri vardı. Ülkemizin bu üzücü durumun üstesinden gelecek güçte ve güvenli bir ülke olduğunu anlattık. Çok zor oldu ama sonunda eşine ve Adriano’ya güven verip ikna ettik” dedi.

BARCELONA LAZIO’YU GERİ ÇEVİRMİŞ

Kocadağ “Lazio 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdi ama Barcelona kabul etmedi. Beşiktaş’tan istenen 2 milyon Euro, menajer Ahmet Bulut’un büyük çabası ve sıkı pazarlıklarla indirildi. Adriano ve Barcelona, kararlı oluşumuzu ve niyetimizi anlayınca gelen teklifleri askıya aldı” diye konuştu.

Futbol Komitesi Başkanı Umut Güner ise “Adriano ve eşi istekli oluşumuzu çok net bir şekilde gördü. Transfer bir takım oyunu. Herkes çalışıyor. Ama son kararı Başkan Fikret Orman veriyor” ifadelerini kullandı.

TRANSFER DEVAM EDECEK

Umut Güner “Transferde Başkan Fikret Orman ile birlikte strateji belirliyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Diğer mevkiler için yapılacak takviyeler konusunda alternatif isimlerle görüşme halindeyiz. En iyisini ve uygun olanı gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 27.7.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER