Spor
  • 22.8.2016 20:02

İşte Galatasaray'ın Karabükspor maçı ilk 11'i

Galatasaray Karabükspor maçı ile bu akşam sarı-kırmızılılar sahasında Süper Lig perdesini açıyor. Galatasaray Karabükspor maçı ile iki takım 17. kez karşı karşıya geliyor. Galatasaray bu karşılaşmalarda sadece iki kez kaybetti. Peki Galatasaray Karabükspor maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Maç Lig TV'den 21.45'den itibaren yayınlanacak..

Galatasaray Karabükspor maçı ile Süper Lig'in ilk haftasında kapanış mücadelesi sahne alacak. Galatasaray Karabükspor maçı öncesinde takımların hazırlık kampları ve birbirleri ile oynadıkları karşılaşmalarda ilginç detaylar var. Peki Galatasaray Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

İŞTE G.SARAY'IN İLK 11'İ!
Muslera,  Linnes,  Chedjou,  Hakan, Carole, Tolga, Selçuk, Bruma, Sinan, Sneijder, Eren

İki takım Süper Lig'de 16 kez karşılaştı: Galatasaray bu maçların dokuzunu kazanırken Kardemir Karabükspor sadece iki kez galip geldi.Galatasaray, evinde Karabükspor'la oynadığı sekiz maçın beşini kazandı. İki takımın İstanbul'da oynadığı son dört maçta karşılıklı gol atılırken toplam 19 gol kaydedildi. Galatasaray, ligde evinde oynadığı son 16 maçta sadece bir mağlubiyet aldı.

Ancak sarı kırmızılılar, iç sahada oynadıkları son altı maçtan sadece iki galibiyet çıkarabildi. Galatasaray, 1999/2000 sezonundan bu yana evinde oynadığı açılış maçlarının tamamını kazandı. Galatasaray'ın son 14 sezonda ilk haftada oynadığı maçların 11'inde karşılıklı gol atıldı. Karabükspor, Süper Lig'deki sekiz sezonunun beşine galibiyetle başladı. Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, futbolculuk döneminde Galatasaray'la dört kez Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmıştı. Karabükspor,PTT 1. Lig'de oynadığı son altı deplasman maçını kaybetmedi. Jan Olde Riekerink, göreve geldikten sonraki ilk dört resmi maçında galibiyet çıkaramadı, ancak sonrasındaki sekiz resmi maçın sadece birini kaybetti.  Wesley Sneijder'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım Karabükspor (beş maçta beş gol). Eren Derdiyok, son iki Süper Lig maçında dört gole katkıda bulundu. Eren, toplamda 13 golle kariyerinin en golcü lig sezonunu da 2015-16'da yaşamıştı.

Güncellenme Tarihi : 22.8.2016 20:05

İLGİLİ HABERLER