Spor
  • 24.8.2016 00:08

İşte Lokomotiv Moskova'nın Diarra kararı

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Lassana Diarra'nın eski kulübü Lokomotiv Moskova ile arasındaki 10 milyon Euro'luk tazminat krizi yapılan ilk görüşmede tam olarak çözülmedi..

Lassana Diarra'nın menajeri ile Lokomotiv Moskova arasındaki pazarlık adeta Rus Ruleti'ne dönerken, iki tarafta uzlaşmak yönünde adım atmasına rağmen, 10 milyon Euro'luk tazminatın tutarı miktarında konusunda henüz anlaşma sağlanamadı.

Moskova Kulübü 10 milyon Euro'luk tazminatı 8 milyon Euro'ya indirdi ancak Diarra cephesi bu indirimi yeterli bulmayıp, ancak 4 milyon Euro ödeyebileceğini iletti. Taraflar uzlaşma sağlayamayınca görüşmenin uzayacağı kesinlik kazandı.

Galatasaray yönetimi ise iki tarafın belirleyeceği tazminat miktarı 5 milyon Euro'nun altına inerse Diarra için kolları sıvayacak. Galatasaray ile Diarra prensipte anlaştığı için bu transferde bekleyişini sürdürüyor.

NAZİFOĞLU'NDAN DIARRA AÇIKLAMASI
Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Lassana Diarra transferinde henüz bir gelişme olmadığını ve Rusya'daki görüşmelerden çıkacak sonucu beklediklerini dile getirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.8.2016 00:37

İLGİLİ HABERLER