Spor
  • 1.9.2016 00:25

İşte Nigel de Jong'un lakabı

Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu lakaplarını, forma numarasını ve geçen sezon gerçekleşmeye transferini açıkladı.

Galatasaray’ın 2 yıllığına kadrosuna kattığı Nigel de Jong, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına geçti. Hollandalı futbolcu açıklamalarda bulundu.

“Çok mutluyum. Normalde geçen sene de gelebilirdim ama olmadı. Her şeyin bir sebebi vardır. Burada mükemmel insanlar var. Bir an önce takım arkadaşlarımla buluşup şampiyonluk yolunda elimden gelen enerjiyi takımım için sarf etmek istiyorum. Melo ile ilgili bilgim var. Çok sevildiğini iyi biliyorum. Ona saygım çok büyük. Ama ben de Jong’um. Ben de hırslıyım. Çok lakabım var. KingKong, Pitbull. Taraftar ne isterse çılgın olmadıkça sorun yok. King Kong’u seviyorum.

Türkiye’nin en büyük camiası. Buraya gelmek için çok fazla kişiyle konuşmanıza gerek kalmıyor. Hem hocamızın, hem Wesley Sneijder’in burada olması adaptasyon süreci için bir avantaj. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Küçüklüğümden beri NBA yıldızı Charles Barkley’i örnek alıyorum. Bu yüzden 34 numaralı formayı giyeceğim. Son sezon ligi istemediğimiz sırada bitirdiğimizi biliyorum. Galatasaray gibi bir takımda hedef her zaman şampiyonluktur.”

 

Güncellenme Tarihi : 1.9.2016 00:57

İLGİLİ HABERLER