Spor
  • 18.4.2007 07:30

TARAFTARDAN FENER'E TEPKİ AÇIKLAMASI: ELİNİZLE İTİYORSUNUZ!.

F.Bahçe taraftar sitesi Antu yayınladığı bildiride 'Rakipleriniz tarafından verilmeye çalışılan şampiyonluğu elinizin tersiyle itiyorsunuz' yorumu yapılırken ciddi olunması istendi.

OLANI UNUTTURACAĞINIZA
FENERBAHÇE taraftarlarının internet sitesi Antu yine ilginç bir bildiri yayınladı. Bildiride 'Bize geçen seneyi unutturmaya çalışacağınıza, size rakipleriniz tarafından verilmeye çalışılan şampiyonluğu elinizin tersiyle itiyorsunuz' ifadesi kullanıldı.

TOKAT GİBİ CEVAP YERİNE
BİLDİRİDE 'Şampiyonluğu son maçta kaybedenlerin çoğu kadroda ama ders almış gibi bir haliniz yok. Bin bir ayak oyunuyla şampiyonluğu elinizden alanlara bu yıl tokat gibi cevap vermeniz gerektiğinin bir türlü farkında olamadınız' denildi.

NE ALDIK, KOCA BİR HİÇ
AYRICA 'Beyler, almadan vermek Allah'a mahsus. Paranızı alıyorsunuz, destek sonsuz, şu ana kadar ama karşılığında ne aldık, koca bir hiç. 7 maç kaldı. Eze eze yenin hepsini. Milyonlarca F.Bahçeli başı dimdik dolaşsın' mesaji verildi.


Öküz altında buzağı aramayın
FUTBOL Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeçi Beykent Üniversitesi'nde Başkan Ulusoy'a verilen 'Yılın en başarılı spor adamı' ödülünü alırken açıklamada bulundu. Keçeçi 'Kimse öküz altında buzağı aramasın' dedi. Keçeci, 'Her birimizin gönlünde kulüp sevgisi vardır. Ama federasyona gelince hepsi bitti. Başkan Yıldırım sadece pozisyona tepki gösterdi. Teşvik suç kapsamında. Yanlış bilgilendirme yapılmasın' şeklinde konuştu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:59

İLGİLİ HABERLER