Spor
  • 4.9.2015 00:54

Terim hakemlere öfke kustu

Letonya ile 1-1 berabere kaldığımız karşılaşma sonrasında yayıncın kuruluşa açıklamalarda bulunan Fatih Terim, özellikle maçın İsveçli hakemlerine sert tepki gösterdi: Bu İsveçli hakemlere yazıklar olsun...


İşte deneyimli teknik adamın açıklamaları;

"Çok basit bir açıklaması var bu skorun. Bu tarz maçlarda 2 farklı skor bulmazsanız sıkıntı olur. Son dakikalarda gol bulunca yine panikledik. Maçtan sonra oyuncularımı da söyledim. Bahanemiz olamaz ve Hollanda yenilmişken böyle bir sonuça bize yakışmadı.
"BİR DE LEHİMİZE HAKEM HATASI OLSUN"
Bu arada Burak'ın pozisyonunun ofsayt olmadığını gördüm. Bu iş değil. İlk yarıda kaleci sarı kartlıydı. Burak'ın pozisyonu devam etseydi penaltı ve kırmızı kart olacaktı. Bu İsveçli hakemlere yazıklar olsun. Böyle hakemler bu seviyelerdeki maçlara verilemez. Bakalım nasıl bir uygulama gösterecekler bu hakemlere. Letonya tamam bizim rakibimiz değil ama hakemler canımızı yaktı. Bir de lehimize bir hata olsun. Tamam skor olarak alamadık ama bazen de hakem demek istiyoruz.

İyi bir takım olmaya adayız ama bizim buraları geçmemiz lazım. Bu saatten sonra kazanmaktan başka yapacağımız başka bir şey yok. Ülkemize de keyifli bir gece yaşatmalıydık.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:34

İLGİLİ HABERLER