Spor
  • 2.1.2013 23:44

Timsah ikinci yarı hazırlıklarına eksik başladı

BURSASPOR ikinci yarı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Antrenmana ülkelerinde bulunan Batalla, Forsell, Pinto, Vederson, Bangura, Carson ve Sestak katılmadı. Sestak'ın yarın, diğer yabancı futbolcuların ise cuma günü takıma dahil olacakları bildirildi. Devre arası öncesinde apandist ameliyatı olan Ferhat Kiraz takımla birlikte çalışmalara katılırken, sakatlığı bulunan Tuncay doktor eşliğinde yürüyüş yaptı.

KARANLIKTA TOPLANTI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi saha içinde futbolcularıyla kısa süreli toplantı yaptı. Bu sırada antrenman sahasını aydınlatan ışıklar söndü. Yaklaşık 10 dakikalık bekleme sonrası yeşil beyazlı ekip diğer antrenman sahasında çalışmasını sürdürdü.

YÖNETİCİLER GELDİ

Bursaspor'un ilk antrenmanına yeşil beyazlı yönetim kurulu üyeleri de geldi. Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, yönetim kurulu üyeleri İsmet Demirel ve Nejat Çölek antrenmanı saha kenarından izledi. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcı antrenör Birol Berkem ile kısa süre yalnız görüşmesi dikkatlerden kaçmadı. Bursaspor yarın yapacağı çift antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek. 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:46

İLGİLİ HABERLER