Spor
  • 27.9.2016 11:25

Tolga Ciğerci'de ne ciğer varmış kardeşim

Tolga Ciğerci büyülüyor

Beşiktaş derbisinde 12.05 km. koşan Tolga Ciğerci, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takımlarda görev yapan çok sayıda ismin bile tozunu attırdı. Tolga Ciğerci, en fazla efor sarf eden 10 yıldız arasına adını yazdırdı.

Transfer olduğu ilk günlerde yaşadığı eleştirileri sahaya adım attığı gibi ortadan kaldıran Tolga Ciğerci, kısa sürede kendisini ispat etti. Galatasaray taraftarının büyük sevgi ve saygısını kazanan gurbetçi futbolcu, her maçta ortalama 11.950 kilometre koşarak Avrupa'nın en iyileri arasına adını yazdırdı. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Galatasaray’ı bu kulvarda sırtlayacağını da gösterdi.

Çünkü Devler Ligi'nde ilk hafta geride kalırken burada mücadele eden isimlerin koşu mesafelerini geride bırakmayı başardı. Listeye 9. sıradan giriş yapan Tolga, isabetli pas yüzdesiyle sadece koşmadığını, oyun planına da katkı sağladığını gösterdi. Sadece 3 milyon Euro'ya transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, bitmek bilmeyen enerjisiyle Galatasaray’ın bu sezonki en kilit ismi oldu.

Güncellenme Tarihi : 27.9.2016 11:27

İLGİLİ HABERLER