Spor
  • 1.12.2013 02:38

Tolga'nın kanser olan annesine küfrettiler

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, Fenerbahçe taraftarının desteğine teşekkür etti.
Sarı lacivertlilerin hasta olan annesi için, “Bütün anneler MELEK’tir. Geçmiş olsun Tolga” pankartı açtığı file bekçisi, “Maç sırasında küfredenler de oldu ama önemli değil. Ben bu maçı asla unutmayacağım” dedi.

TRABZONSPOR forması giydiği dönemde, şike operasyonu sonrası Fenerbahçeli taraftarlarla sık sık karşı karşıya gelen Tolga Zengin’in yüzü, dün gece maç öncesi güldü. Kadıköy’de sarı lacivertli tribünlerin Tolga’ya bir sürprizi vardı. Tecrübeli file bekçisinin kanser tedavisi gören annesi, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı.
Bunun üzerine önemli bir duyarlılık örneği gösteren Fenerbahçeliler, derbi öncesi anlamlı bir mesaj verdi. Migros Tribünü’nde Tolga Zengin’in annesi için “Bütün anneler ‘MELEK’tir. Geçmiş olsun Tolga” yazılı pankart açıldı. “Geçmiş olsun Tolga” tezahüratları yapıldı. Maçın 58. dakikasında ise bir grup Tolga’nın annesine sinkaflı küfürler etti.

GEÇMİŞİ DE UNUTMADIM AMA...

MAÇ sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş kalecisi, şu ifadeleri kullandı:
- Karşılaşmadan önce bir pankart vardı. Taraftarlar beni de çağırdı, teşekkür ederim. Acının rengi olmaz. Ondan dolayı, maç öncesi ve esnasında geçmiş olsun dileklerini asla unutmam, tekrar tekrar teşekkürler.
- Maç sırasında bazı küfürler oldu ama olsun, önemli değil. 2 sene önce bu statta müziği kısıp, anneme küfür edenleri de unutmayacağım ama bu derbiyi de asla unutmayacağım. Dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum.


Twitter yorumları

@yunussaydinn
Üzüldüğüm şey bazı iyi taraftarlar Tolga’nın annesi kanser diye Tolga’yı alkıslarken bağrına basarken, Bazıları Tolga’nın annesine küfretti.

@ersoyozdem
Tolga’nın annesine küfür edenler insanlıktan nasibini almamış zavallılardır.


Kadıköy Panteri Tolga!

BEŞİKTAŞ’ın tecrübeli kalecisi Tolga, maç boyunca 3 gol yese de 4 yüzde 100’lük gol pozisyonunda başarılıydı. Rakibe geçit vermeyen Tolga Zengin, 5 şutu saha içine, 1’ini kornere çeldi. 6 pozisyonda ise topu direkt yakalamayı başardı.

Fatma Abla unutulmadı

FENERBAHÇE taraftarları, sarı lacivertli tribünlerin tanınan simalarından Mustafa Gürsel’in geçtiğimiz günlerde trafik kazasında vefat eden eşi Fatma Gürsel’i unutmadı. Maç öncesi, “Sen hep bizimlesin Fatma Abla” ile “Biz de hep sizinleyiz” pankartları açıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:51

İLGİLİ HABERLER