Spor
  • 4.5.2015 10:34

Trabzon'da olay üzerine olay

Trabzonspor maçı sonrası iki takımın oyuncularını tebrik etmek isteyen Slaven Bilic, kendisinden bir an önce içeri girmesini isteyen Stat Müdürü Mehmet Emin'in yaptığı el hareketine çok sinirlendi ve ortalık karıştı.

Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı maç sonrasında saha içinde gergin anlar yaşandı. sporx'in haberine göre siyah beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic, iki takımın oyuncularını tebrik etmek için tünel girişine geldiği sırada Trabzonspor Kulübü Tesis ve Stad Müdürü Mehmet Emin kendisine, 'bir an önce soyunma odasına gitmesi gerektiğini' işaret etti. Ancak Bilic sporculara sarılmaya devam edince, Mehmet Emin, Hırvat hocaya bu kez eliyle tünele sokmak istedi. Bu hareke çok sinirlenen Bilic, 'bana dokunma, çek elini' anlamına gelen bir işaret yaptı ve sporculara sarılmaya devam etti.


"ZATEN YENİLMİŞİZ, DOLAŞMANIN NE MANASI VAR?"
Bu arada isminin Turgut olduğu öğrenilen bir Beşiktaşlı yetkili de olaya dahil oldu. Mehmet Emin’in yanına gelerek, "Ya hocam bırakın Allah’ınızı severseniz bu işleri. Hoca sporculara sarılıyor. Ne olacak" dedi. Emin ise, "Zaten yenilmişiz. Taraftar kızgın. Dolaşmanın ne manası var? Girsin içeri" cevabını verdi. Tartışma, Beşiktaşlıların; Slaven Bilic ve Turgut adlı kulüp görevlisini soyunma odasına götürmesiyle son buldu.

MAÇ SONU ARBEDE ÇIKTI
Trabzonspor taraftarları, bordo mavili takımın stadyumdan ayrılması sırasında futbolculara tepki gösterdi. Bu sırada polis ekipleri VIP çıkışı önünde toplanan taraftar gurubunu dağıtmak isteyince arbede çıktı. Arbede sırasında fenalaşan bir taraftar hastaneye kaldırıldı.


KALECİ GÜNAY DA TRABZONSPORLU TARAFTARLARLA TARTIŞTI
Bu arada maçın 72. dakikasında Tomas Sivok'un rakip ceza alanında Fatih Atik'in müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun ardından kaleci Günay ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Sivok'un yere düşmesinin ardından ilave yardımcı hakeme, "Hocam penaltı" diye itirazda bulunan Günay, "Sakin ol" karşılığını aldı. Ancak sinirlenen genç kaleci bu kez kale arkasındaki taraftarlarla tartıştı. Günay ısrarla kale arkasındaki taraftarlara bakmaya devam edince, taraftarlardan; "Oyununa bak. Buraya niye bakıyorsun" cevabını aldı. Günay, bunun üzerine taraftarlara, “Pozisyon penaltı" deyince ortalık karıştı. Tabelanın olduğu taraftaki kale arkasında bulunan taraftarlar, Beşiktaş’ın genç file bekçisine; madeni para ve çakmak attı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:39

İLGİLİ HABERLER