Spor
  • 1.9.2014 13:08

Trabzonspor '3 büyükler'e rest çekti

Kulüpler Birliği, "Deplasman yasağı kalksın" çalışması başlattı ancak Bordo-Mavili takım İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'na başvurup Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a rest geldi: Ne siz gelin, ne de biz geliriz.

TRABZONSPOR Yönetim Kurulu, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’na resmi bir yazı ile başvurarak F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın kendileriyle oynayacakları maçlar için Trabzon’a taraftar getirmemesini istedi. Bordo-Mavili yönetim, “Karşılığında biz de 3 F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın İstanbul’daki maçlarına taraftarımızı götürmeyeceğiz” bilgisini vurguladı.

SÜLEYMAN SEBA SEZONU AMA

Böylece yen isezonda deplasmanda 4 Büyükler arasında taraftarların maça alınma projesi de başlamadan hayal oldu. Son yıllarda gerek siyaset gerek Kulüpler Birliği gerekse TFF bu konuda bu sezon da büyük adımlar atma çabasındaydı. TFF, Süleyman Seba Sezonu adımı atarak kulüpleri barıştırma harekatına girerken Trabzonspor, resmi başvuru ile bu adımı istemediğini resmen deklere etti.

FENER VE G.SARAY KARŞI MI?

Ancak şu ana kadar bir karar vermese de G.Saray ile F.Bahçe, seyirci götürmeye yanaşmıyor. İki dev de TT Arena ve Saracoğlu'nda taraftarlarının bulunmasını istemiyor. İki takım taraftarlarının rakip statlara fazla zarar verdikleri gerekçesiyle bu konuda geri adım atmıyor. Beşiktaş da bu projede geride dursa da 4 Büyükler arasında yapılacak ortak anlaşma halinde deslasman yasağına karşı değil.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:10

İLGİLİ HABERLER