Spor
  • 18.6.2018 23:13

Trabzonspor Manchester City'nin genç yıldızının peşinde

Trabzonspor, Manchester City'li yıldıza talip oldu

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Manchester City'nin 21 yaşındaki genç yıldızı Thierry Ambrose'yi transfer etmek istiyor.

Transferin sessiz takımlarından biri olan Trabzonspor, maddi sıkıntılar sebebiyle adımlarını dikkatli atmak istiyor. Sözleşmesi sona eren N'Doye'nintakımdan ayrılması, geçen sezonu kulübede geçiren Rodallega'nın da gitmek istemesi sebebiyle golcü arayan bordo-mavililerin ThierryAmbrose'yi yakın markaja aldığı ortaya çıktı.

Geçen sezon HollandaLigi takımlarından Nac Breda'da kiralık olarak forma giyen Manchester City'li oyuncu için Trabzonspor yönetiminin yoklamada bulunduğu belirtildi. 21 yaşındaki Fransız golcü, bu sezon Hollanda'da 10 gol atıp 5 asist yaptı.

ELE AVUCA SIĞMIYOR

Ambrose'nin scout ekibini büyüleyen tarafı ise topla çok hızlı olması. Kısa zamanda hızlanmasıyla ve birebir oyunda rakiplerini çabuk ekarte etme özelliğiyle öne çıkan Fransız oyuncu kaleyi karşıdan gören pozisyonlarda etkili olabiliyor. Defans arkasına sarkarak pozisyon bulmayı seven Fransızoyuncu kontratak futboluna yatkın bir isim. Genç yıldızın zayıf yönü ise hava toplarındaki etkisizliği. Scout ekibinin listesinde Ambrose dışında başka oyuncuların da olduğu belirtilirken, yönetimin vereceği karara göre transfer şekillendirilecek.

Güncellenme Tarihi : 18.6.2018 23:17

İLGİLİ HABERLER