Spor
  • 18.6.2018 22:57

Trabzonspor milli oyuncuyu sattığını resmen duyurdu

Trabzonspor, Okay'ın Celta Vigo'ya transferini açıkladı

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun 6 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya transfer olduğunu KAP'a bildirdi.Trabzonspor, Okay Yokuşlu’nın sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin Celta Vigo tarafından ödeneceğini KAP’a bildirdi.

Bordo-Mavililer'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Okay Yokuşlu arasındaki mevcut sözleşmede bulunan buy-out maddesinin, RC Velta Vigo tarafından kullanılacağı, tarafımıza bildirilmiştir.

Buna göre RC Celta Vigo ilgili madde gereği, oyuncunun fesih tazminat bedeli olan 6 milyon euro'yu, bir yıl içerisinde şirketimize ödeyecektir."

<a href="/index/okay-yokuslu?id=243e8268-47b2-4f79-8dfa-f8ec466f4aad" class="" rel="tag">Okay Yokuşlu</a> İspanya'da konuştu: Matic'e benzetiliyorum

Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya giden Okay Yokuşlu, Celta basınına açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya transfer olan Milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta medyasına açıklamalarda bulundu.

Kendisi ve oyunuyla alakalı değerlendirmeler yapan Okay Yokuşlu, "İnsanlar, onlara Matic'i anımsattığımı söylüyor" diye konuştu.

Oyun içinde fiziksel temastan çekinmediğini belirten 24 yaşındaki orta saha "Aynı zamanda top almayı ve orta sahayı organize etmeyi seviyorum. Sahada olduğumda yüzde yüzle oynarım. Bu konuda söz verebilirim" ifadelerini kullandı.

Okay Yokuşlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Celta'yı biliyorum, iyi futbol oynuyorlar. Umarım onların gelişmesine katkıda bulunurum. La Liga bence dünyanın en iyi ligi... Premier Lig ile birlikte benim favorim.

Vigo kentinin İzmir'e benzeten Okay, "Deniz kenarında ve yağmurlu. Buraya adaptasyonumun kolay olacağını düşünüyorum. Güzel bir şehir" dedi.

.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2018 23:03

İLGİLİ HABERLER