Spor
  • 18.12.2005 18:46

TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Serdar Tatlı’nın yöneteceği karşılaşmaya, Beşiktaş 25, Trabzonspor ise 20 puanla çıkacak. Zorlu mücadele Lig TV’den naklen ekranlara gelecek.
     
     
     Beşiktaş ile Trabzonspor, BJK İnönü Stadı’nda yapacakları maçla birlikte 96. kez karşı karşıya gelecek. 11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor’un 2-0 galibiyetiyle başlayan 32 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 95 karşılaşmanın 39’unu Beşiktaş, 35’ini de Trabzonspor kazanırken, 21 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların toplam 127 golüne, bordo-mavililer 104 golle karşılık verdi.
     
     Beşiktaş cephesi
     
     Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlı takım, kampa girdi.
     
     BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan ve taktik ağırlıklı geçen son antrenmana, sakatlıkları bulunan Tayfur, Ahmet Dursun, Mustafa, Gökhan, Ahmed Hassan ve Ailton katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, bu oyuncuların yanı sıra, çalışmada hafif adale ağrıları meydana gelen Pancu ve Güven’in da kamp kadrosuna alınmadığını açıkladı.
     
     KAMP KADROSU
     
     Siyah-beyazlılarda kamp kadrosu şu futbolculardan oluşuyor: Cordoba, Murat, Ali Güneş, Ali Tandoğan, Adem, İbrahim Üzülmez, Çağdaş, İbrahim Toraman, Okan, Kleberson, Tümer, Sergen, Youla, İbrahim Akın, Koray, Veysel, Mehmet Sedef ve Nail Tilbaç.
     
     Muhtemel 11
     
     Zorlu karşılaşmaya siyah-beyazlıların şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Cordoba, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Çağdaş, Adem, Okan, Koray, Kleberson, İbrahim Üzülmez, Sergen ve Youla.
     
     Trabzonspor cephesi
     
     Trabzonspor, hazırlıklarını İstanbulspor Tesisleri’nde yaptığı idmanla tamamladı ve maç saatini beklemeye çekildi.
     
     İstanbul’a 3 puan için gelen Trabzonspor’da, sakatlığı bulunan futbolcular Kürşat ve Volkan Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakılan Emrah Eren, Özgür Bayer ve Hasan Sönmez de İstanbul’a getirilmedi.
     
     TEKKE: KAZANMAK İSTİYORUZ
     
     İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan takım kaptanı Fatih Tekke, iki takım için de zor bir maç olacağını vurgulayarak, “İki ekibin de durumu çok iyi değil. Bu tip karşılaşmaların sonucu önceden tahmin edilemez. İki takım da kendisine yakışan mücadeleyi sergileyecektir. Biz kazanıp, taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.
     
     Muhtemel 11
     
     Trabzonspor’un Beşiktaş karşısına Jefferson, Ufukhan, Tayfun, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Adem Koçak, Lee Yong, Szmykowiak, Fatih ve Yattara 11’iyle çıkması bekleniyor.

intenethaber

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:26

İLGİLİ HABERLER