Spor
  • 3.12.2013 09:57

Trabzonspor'a yıldız yağacak!..

Trabzonspor’da Mustafa Reşit Akçay Kayseri Eciyesspor galibiyeti sonrasında 3 transferin takımın çehresini değiştireceğini söyleyerek Trabzonsporlu taraftarlara transfer müjdesini verdi.

Mustafa Reşit Akçay’ın yönetime verdiği transfer raporu doğrultusunda iki orta saha oyuncusu birde forvet oyuncusu için talepte bulunduğu bunların dışında olursa birde sol bek transferi istediği belirtildi.

Orta sahaya atakları yönlendirebilecek bir orta saha bir de koşan, top kesen, bir orta saha oyuncusuyla takviye etmeyi planlayan Trabzonspor’da forvet transferi için de sürpriz isimler gündeme geliyor.

Batalla sürprizi

Trabzonspor orta sahayı güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi.

Bursaspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan ve takımla antrenmanlara çıkmayan oyuncu için Mustafa Reşit Akçay’ın istekli olduğu ve yönetimin bu transferi Bursaspor ile sorun yaşamadan bitirmek istediği gelen haberler arasında.

2 TANE SORUN VAR

Batalla transferinde Trabzonspor’u zorlayacak 2 tane sorun var.

Bunlardan birincisi Batalla’nın Bursaspor ile yaşadığı sorundan kaynaklanan ve alacaklarının ödenmemesi olayını FIFA’ya şikayet etmesi durumunda Batalla Türkiye’de forma giyemeyecek.

Batalla’nın transferindeki ikinci sorun ise Katar’dan oyuncuya yapılan cazip teklifler. Arap yarım adasından gelen tekliflerin oyuncunun kafasını karıştırdığı söyleniyor.

Ancak bunlara rağmen Trabzonspor yönetiminin Batalla transferinde istekli olduğu ve uygun ortam oluştuğu takdirde anlaşmak istediği gelen haberler arasında.

Forvet hattında Henrique dışında elinde sadece Janko alternatifi olan Mustafa Reşit Akçay’ın daha iyi bir forvetle bu mevkiyi takviye edip Janko’yu da gönderilecekler listesine yazdığı biliniyor.

Forvette hedef Adebayor ve Berbatov

Trabzonspor’da yönetimden gelen haberlere göre ilk transfer hedefi olarak Adebayor’un adı ön plana çıkıyor. Adebayor’un yıllık 4 milyon avro alıyor olması yönetimi zor durumda bıraksa da bu transferin gerçekleşmesi için yönetim sponsor arayışları içerisinde ve birkaç firma ile bu transfer için görüşmelerde bulunuyor.

Tottenham’dan ayrılması gündemde olan Adebayor’un transferi için Malouda ve Bosingwa’nın da aktif rol oynadığı ve Adebayor’a Trabzon hakkında bilgi verdikleri aktarılıyor.

Adebayor için girişimlerde bulunan yönetimin Berbatov için de nabız yokladığı ve oyuncunun gelmeye sıcak bakması durumunda bu transfer için de girişimlerde bulunabileceği belirtiliyor.

Mustafa Göksel - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:47

İLGİLİ HABERLER