Spor
  • 19.9.2014 16:17

Trabzonspor'da büyük sevinç

HALİLHODZİC'TEN SOYUNMA ODASINDA TEŞEKKÜR

Müsabakadan sonra oyuncularına aldıkları galibiyetten dolayı teşekkür eden teknik direktör Vahid Halilhodzic, maç içerisinde yaptıkları basit hatalar için de bazı uyarılarda bulundu. Boşnak çalıştırıcı, "Bu maç bir başlangıç olsun. 3 maçlık aradan sonra kazandık. Artık bu böyle devam etmeli. Zamanla herkes birbirini daha iyi tanıyacak ve o zaman gerçek gücümüzü gösterme fırsatımız olacak" dedi.

ÜSTÜNSALİH: "TRABZON’A YAKIŞAN MÜCADELECİ RUH GERİ GELDİ"

Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Metalist Kharkiv maçından aldıkları 3 puanın çok önemli bir moral kaynağı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Yapmış olduğumuz yenilenmenin ve oluşturduğumuz kadronun ne denli isabetli ve doğru olduğunu, Trabzon’a yakışan mücadeleci ruhun geri geldiğini oynadığımız futboldan görüyoruz. Ayrıca oynanan futbol ve sahada daha yeni olmalarına rağmen oyuncularımızın vermiş oldukları mücadeleden de bunu görebiliyoruz. Trabzonspor yönetimi olarak yapmış olduğumuz bu büyük yatırım ve yeniden yapılanmanın geri dönüşü mutlaka şampiyonluk ve Avrupa Kupaları’nda başarı olmalıdır. Başarılı olacağımıza yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak inancımız tam. Taraftarlarımızın da takımlarına sahip çıkmalarını ve desteklemelerini bekliyoruz. Çünkü bu süreçten sonra en büyük görev onlara düşüyor."

PAPADOPOULOS’UN GÖZYAŞLARI

Son dakikada attığı golle Trabzonspor’a galibiyeti getiren isim olan Yunan futbolcu Avraam Papadopoulos, maçtan sonra gözyaşlarına hakim olamadı. Maç biter bitmez teknik direktör Vahid Halilhodzic’e sarılan Yunan oyuncu, bir süre sakinleştikten sonra soyunma odasına giderek takım arkadaşlarıyla galibiyetin sevincini kutladı.

Yunus Emre SEL/LVIV(UKRAYNA),(DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:42

İLGİLİ HABERLER