Spor
  • 20.2.2017 00:53

Tudor ile Bruma arasında kritik görüşme

Teknik direktör Tudor, Rize deplasmanına götürmediği Portekizli futbolcuyla özel olarak görüşecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Çaykur Rizespor maçında kadroya almadığı Bruma ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel olarak görüşecek.

NTV Spor'un haberine göre; Portekizli oyuncuya uyarılar yapması beklenen Tudor, önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçı öncesi Bruma'dan ekstra performans bekliyor. Portekizli oyuncunun takım için önemli olduğunu kendisine anlatacak olan Hırvat çalıştırıcı, derbi hazırlıklarında Bruma ile yakından ilgilenecek.

Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu da, kadroya alınmadığı için morali bozuk olan Bruma ile hafta boyunca sık sık görüşerek kritik Beşiktaş mücadelesi öncesi motivasyonunu artırmaya çalışacak.

Galatasaray'da hafta içinde göreve getirilen Igor Tudor, Çaykur Rizespor maçı öncesi son taktik çalışmada Bruma'yı yedek takımda deneyince Portekizli oyuncu bu karara tepki göstermişti. Tudor da Bruma'nın çift kale maçtaki isteksiz tavrı karşısında oyuncuyu Çaykur Rizespor kadrosuna almayıp İstanbul'da bırakmıştı.

Yönetim, sözleşme yenileme görüşmelerinde önemli aşama katettiği Bruma'nın menajeriyle de önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek. Portekizli oyuncunun maaşına önemli oranda zam yapılması bekleniyor. Bruma'nın sarı-kırmızılı kulüple 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 19.2.2017 20:33

İLGİLİ HABERLER