Spor
  • 27.10.2016 13:26

Tümer Metin'den Arda Turan'ı kızdıracak sözler!

EURO 2016'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Tümer Metin, milli takımdaki Arda Turan-Terim krizinde Terim'den yana tavır aldı ve şöyle dedi: "Arda, Barcelona'da hiç oynamıyorken milli takıma çağırıldı. Neden çağırılıyor demediniz?"

A Milli Takım'daki prim kriziyle ilgili birçok soru işareti hala havada dururken, yorumcu Tümer Metin'den kritik bir açıklama geldi.

EURO 2016'da milli takımda antrenör olarak görev yapan Metin, Fatih Terim-Arda Turan kriziyle ilgili gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Türkiye'nin aylardır konuştuğu krizde Terim'den yana tavır alan Tümer Metin, Arda'nın Barcelona'da oynamadığı dönemde bile milli takımdan davet aldığını ifade etti.

"İÇERDE NE OLMUŞSA OLMUŞ"
Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği spor söyleşisinde konuşan Tümer Metin, şunları söyledi: "Tarihin her döneminde, bütün takımlarda bu sorunlar yaşanır. Arda, Barcelona’da hiç oynamıyorken milli takıma çağrıldı o zaman neden, ’Bu adam oynamıyor neden milli takıma çağırılıyor’ demediniz! Sakat oyuncuyu çağırırken ya da takımında oynamayan oyuncular çağrılırken hiç bunlar sorgulanmadı. Ayrıca sorguladığımız başka bir şey var bu hep böyle olmuştur çağrılanlar kadar çağrılmayanlar da konuşulur bizim ülkemizde. İçerde her ne olmuşsa olmuş orası bir aile ortamıdır yaşananlar orada kalır. Mutlaka bir çözümü vardır, mutlaka bir orta yol bulunur."

Emre Mor bunu da başardı! Sadece Arda Turan...

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR"
Şampiyonluk yarışıyla ilgili yorumunda, "Beşiktaş şampiyon olur gibi geliyor bana. Bu ligi iyi tanıyan biri olarak Beşiktaş’ın bu yarışta bir adım daha önde olduğunu görüyorum. İpi göğüslerler mi göğüsleyemezler mi bilemiyorum ama Beşiktaş daha avantajlı bir kadroya sahip" ifadesini kullanan Tümer Metin, Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun kendisiyle ilgili iddialarına da yanıt verdi.

"İÇİMDE KİN, NEFRET YA DA ÖFKE YOK"
Nazifoğlu tarafından Galatasaray düşmanı olmakla suçlanan Metin, "Sayın Levent Nazifoğlu’na şöyle cevap vereyim. Hayatımda yaptığım işe ve emeğe hiçbir zaman saygısızlık yapmadım. İçimde kin, nefret, öfke böyle duygular barındıran bir adam olmadım. Stüdyonun kapısından içeriye girdiğim dakika bütün taraftar duyguları ve ne yaşıyorsak içimizde o orada kalır. Beşiktaş’ı kayırıyor, Galatasaray’a sempati duyuyor, Fenerbahçe'yi kayırıyor, yorumunda Fenerbahçe’yi kolluyor gibi bir şey olamaz. Bizim önümüze görüntüler geliyor bunu yorumlamamız isteniyor bunu yorumluyoruz. Yoksa birinden al, ötekine ver, korkarım bu işlerden. Yukarıda Allah var" diyerek kendisini savundu.

Güncellenme Tarihi : 27.10.2016 13:27

İLGİLİ HABERLER