Spor
  • 25.2.2008 00:08

TÜTÜNEKER'DEN FATİH AKYEL'E ÖVGÜ...

"Fatih bugün çok iyi oynadı. Diğer futbolcularım da aynı şekildeydi. Herkesi kutlamak istiyorum. Biz ikinci yarıdan itibaren iyi futbol oynuyoruz. Denizlispor'u yendik geçen hafta. Bizim 18. olmamız önemli değil. Biz iyi oynamak istiyoruz" açıklamasını yapan Uğur Tütüneker ligde kalma konusunda ise "Bundan sonrası için durumumuz zor. Her zaman bunu söylüyoruz. İyi mücadele etmeye çalışıyoruz. Sezon sonu ne getirecek bilemiyoruz" ifadesini kullandı.

 
Fatih Akyel ise "Takım olarak iyi oynadık. Düşme hattındayız. Daha önce iyi oynadık ama karşılığını alamamıştık. 3 puan aldığımız içn mutluyuz. İlk önce G.Saay'ı durdurup gol atma peşindeydik. 1 puan almak için gelmiştik. Maç öncesi taraftar tepki göstermedi ama maçtan sonra tepki gösterdi. Yapacak birşey yok. Kendi camiam için oynuyorum. Bunlar futbolda olan şeyler" dedi.
 
"TARİF EDİLEMEZ BİR KEYİF"
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yenen Kasımpaşa'da, kulüp başkanı Hasan Hilmi Öksüz, elde ettikleri galibiyet için futbolcuları kutlayarak, "Takımımız bize tarif edilemez bir keyif ve sevinç yaşattı" dedi.
 
Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Hasan Hilmi Öksüz, sarı-kırmızılı ekibe karşı ligin ilk yarısında sahalarında 1-0 yitirdikleri maçı hatırlatarak, "Takımımız bize tarif edilemez bir keyif ve sevinç yaşattı. Ligin sonuncusu, ligin zirvesindeki takımı kendi sahasında yendi. Sezonun ilk yarısındaki maçta iyi oynamış ancak yenilmiştik. O gün alınan sonuç bizi çok üzmüştü. Bugün ise sevinen taraf biz olduk. Futbolcularımızın alınlarından öpüyorum. 90 dakika boyunca hiç durmadılar" diye konuştu.
 
Galatasaray galibiyetinin "ligde kalma ümitlerini yeşerttiğini" belirten Öksüz, "Bir umut bu ve biz bu umudu yakaladık" dedi.

Ligin 24. haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maçı sahalarında yapmak istediklerini, konuyla ilgili yarın Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacaklarını kaydeden Öksüz, "Tüm eksiklerimizi giderdik. Yarın Futbol Federasyonu'na başvurup yeniden stadımızı denetlemelerini isteyeceğiz. Kendi sahamızda oynamak istiyoruz" diye konuştu.
 
ERHAN: "ATTIĞIM GOL, BURUK BİR SEVİNÇ OLDU"
Kasımpaşa'da, Galatasaray'a golü atan futbolcu Erhan, rakiplerinin Bayer 04 Leverkusen yenilgisi nedeniyle yorgun olacaklarını tahmin ettiklerini, bunu düşünerek iyi hazırlandıklarını bildirdi.
Galatasaray'ın altyapısında yetiştiği için attığı golde buruk bir sevinç yaşadığını kaydeden Erhan, maçla ilgili şunları söyledi: "Yorgun olacaklarını tahmin ediyorduk. Ona göre de çok iyi hazırlandık. Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. En azından beraberlik istiyorduk ancak galip gelmemiz son derece büyük sevinç oldu. Attığım golde ise Allah yanımdaydı. Galatasaray altyapısında yetiştiğim için biraz da buruk bir sevinç oldu. Takımımızın ligi en iyi yerde bitirmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz."
 
Kasımpaşalı futbolcu ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Fatih Akyel, Ali Sami Yen'e öncelikle 1 puan düşüncesiyle geldiklerini belirterek, "Yendiğimiz için mutluyuz. Bugün takım halinde çok iyiydik. Ben de iyi oynadım. Düşme hattındayız, durumumuz kötü. Bugün iyi top oynayıp karşılığını aldık" diye konuştu.
 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:42

İLGİLİ HABERLER