Spor
  • 23.5.2014 03:00

Ünal Aysal - Mevlüt pazarlığı görüntülendi

MEVLÜT ERDİNÇ’in menajeri Pierre Frelot dün Başkan Ünal Aysal ile görüştü, sadece HÜRRİYET görüntüledi.
Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu golcünün menajeri dün İstanbul’a geldi. Soluğu, G.Saray Başkanı’nın yanında aldı. Pazarlık masasından Mevlüt de arandı. Golcü, “Kulübümle anlaşılırsa, G.Saray formasını seve seve giyerim” dedi.

G.SARAY, adı transferde Fenerbahçe ile anılan Mevlüt Erdinç için en ciddi adımı dün attı...
Teknik direktör Roberto Mancini’nin gözdesi konumunda olan milli yıldızın yanısıra, Gomis’in de menajeri olan Pierre Frelot dün saat 14.00’te İstanbul’a geldi...
Ve sarı kırmızılılar ile ünlü menajerin görüşmesini Hürriyet görüntüledi...
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Frelot saat 16.30’da Les Ottomans Oteli’nde bir araya geldi.

YILLIK 2.2 MİLYON EURO

DROGBA ve Galatasaray’ın da temasta olduğu Gomis’in menajeri olan Frelot ile Aysal’ın görüşmesinde, menajer Ceylan Çalışkan ve Bülent Tulun da yer aldı. Galatasaray, Mevlüt Erdinç için sezon başına 2.2 milyon Euro ve 4 yıllık kontrat teklifinde bulundu. Frelot bu teklife sıcak baktı ve başkan Aysal’ın da bulunduğu masadan Mevlüt arandı.
Teklif milli oyuncuya da iletildi ve Mevlüt, “Kulübümle anlaşılması halinde Galatasaray’da seve seve forma giyerim” cevabını verdi.

ALPER POTUK GİBİ OLMASIN

OYUNCU ve menajeri ile prensipte anlaşıldı. Aysal’ın bundan sonraki görüşmelerde Mevlüt Erdinç’in bonservisi için bizzat devreye gireceği öğrenildi.
Galatasaray cephesi Saint Etienne ile vakit kaybetmeden görüşüp, bu transfere nokta koymak istiyor.
Geçen yıl Alper Potuk transferindeki benzer bir tablo ile karşılaşmak istemeyen Galatasaray, en kısa sürede Fransa’nın yolunu tutacak.

Cimbom’un golleri süper üçlüden

SEZONU ikinci sırada tamamlayan G.Saray’ın skor yükünü Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve Didier Drogba çekti. Sarı kırmızılıların hanesinde bu sezon yer alan 59 golün 56’sı bu isimmlerden gelirken, 2’sini rakipler kendi kalelerine attı.

BİR GOL DERBİDEN

Cimbom’un hanesinde yer alan 1 gol ise olaylı Beşiktaş maçı için aldığı 3-0’lık hükmen galibiyet kararı sonrası tabloya yansıdı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER