Spor
  • 31.10.2014 14:56

Ünal Aysal Selçuk ve Burak'ı ihya etmiş

Galatasaray'da Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunun kazandığı yıllık garanti ücretin 2 milyon 300 bin euro'dan 2 milyon 750 bin euro'ya çıkarılmasına çok şaşırmış...

Galatasaray 'da sezon başında Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın sözleşmelerinin yenilenmesiyle ilgili çok ilginç bir detay ortaya çıktı.

Millet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Burak Yılmaz, sık sık yönetime "Biz de Didier Drogba ve Wesley Sneijder kadar iyiyiz. Onlar kadar kazanmalıyız" diye çıkışıyordu. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe 'yle oynanan maçtan sonra Selçuk İnan'ın tepki görmesi üzerine Başkan Ünal Aysal, önce Selçuk'la, sonra Burak'la görüştü ve iki oyuncuya da daha iyi şartlarla sözleşme yenilneceği konusunda söz verdi. Selçuk, "Ben pazarlık yapmam, Burak ne alıyorsa o paraya imza atarım" dedi ve pazarlığa yanaşmadı.

Burak Yılmaz ve menajeri, sıkı bir pazarlık yaptı ve 2 milyon 300 bin Euro olan garanti ücreti 2 milyon 750 bin Euro'ya, 20 bin Euro olan maç başı ücreti 25 bin Euro'ya, 3 sene kalan sözleşme bitim süresini de 5 seneye uzattı. Hâliyle bu rakamlar Selçuk için de geçerli oldu. Sözleşmeyi imzalamaya giden Selçuk ve menajeri Batur Altıparmak, “Beklentimiz bu değildi. Daha düşük paraya imza atabilirdik. Bu rakamlar fazla” dedi. Fakat takım içi dengeler gözetilerek sözleşmelerde bir oynama yapılmadı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:39

İLGİLİ HABERLER