Spor
  • 26.9.2016 00:44

Van Hooijdonk’un oğlu Sydney’den Van Persie tweeti

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından biri olan Van Hooijdonk'un oğlu Sydney, Van Persie'yi kızdıracak bir tweet attı.

Fenerbahçe’de Van Persie, sakatlığından dolayı Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Gaziantepspor’u kendi sahasında ağırlayan Fenerbahçe’de Hollandalı futbolcunun sık sık sakatlanması ve yeni sezonda istikrar sağlayamaması taraftarların da sabrını taşırdı.

Sarı-lacivertliler’in unutulmaz isimler arasında yer alan Pierre van Hooijdonk’un oğlu Sydney sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir tweet attı.

Babası gibi futbolcu olan ve şu anda Hollanda Ligi takımlarından NAC Breda’nın U-17 takımında oynayan ve Fenerbahçe’yi de yakından takip eden Sydney, sosyal medya hesabından “Van Persie bu sene çok formda lol” mesajını attı.

VAN PERSIE İLE HOOIJDONK’UN ARASI AÇIK

Hollanda basınının da sık sık yazdığı gibi Pierre Van Hooijdonk ile Van Persie’nin arasının açık olduğu tüm spor camiası tarafından biliniyor.

Bu tweetin atılmasının ardından Van Persie cephesinden herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği merakla beklenirken Sydney Van Hooijdonk’un tweetinin Türkçe yazmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2016 22:47

İLGİLİ HABERLER