Spor
  • 27.10.2016 13:44

Van Persie Burak Yılmaz'ın takımına gidiyor

Fenerbahçe yönetimi, bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Van Persie'yi Beijng Guoan Kulübü'ne satmayı planlıyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olduğunda adeta yer yerinden oynayan Robin Van Persie, aradan geçen zamana rağmen sakatlık sebebiyle beklenen performansı bir türlü sergileyememişti.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK

Düşük performansının yanında yıllık 4.9 milyon Euro garanti ücreti olan maç başılarla birlikte yıllık maliyeti 6 milyon Euro'ya yaklaşan RVP, Fenerbahçe için ciddi bir mali yük oluşturuyordu.

Ancak Çin piyasasından gelen teklifler Fenerbahçe yönetiminin yüzünü güldürdü.

BURAK YILMAZ İLE AYNI TAKIMDA OYNAYACAK

Başta Burak Yılmaz'ın takımı Beijng Guoan olmak üzere birçok Çin kulübünün Van Persie ile ilgilendiği ve menajeri ile Fenerbahçe Kulübü ile temasa geçtiği ifade edildi edildi.

RVP'nin yıllık maliyetinin yükünün sırtından atmak isteyen Fener yönetimi, bunun karşılığında çok fazla olmayan bir bonservis ücretine de razı olacak.

YÖNETİM SATMA KARARI ALDI

Sarı-Lacivertli yönetim, sezon başında İngiltere Premier Lig'den gelen teklifleri geri çevirmiş ve bunun için kamuoyundan tepki almıştı! Fener yönetimi bu kez ayağına kadar gelen fırsatı kaçırmayarak, RVP'yi bonservisiyle satmayı planlıyor.

FOTOĞRAF BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLAYDI

UEFA Avrupa Ligi'nde M.United'a 4-1 yenildikleri maçın ardından keyfi yerinde olan Van Persie'nin bu halleri bardağı taşıran son damla olmuştu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Hollandalı futbolcu için ''Old Trafford'a jübilesini yapmaya gitmiş'' şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

Güncellenme Tarihi : 27.10.2016 13:46

İLGİLİ HABERLER