Spor
  • 27.11.2014 22:49

Ve Sneijder'de ayrılıyor

Galatasaray'da İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak, Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, Anderlecht maçı öncesi Wesley Sneijder'in menajeriyle görüştü.

TEKLİF VAR ISRAR DA VAR

Millet Gazetesi'nde yer alan habere göre; önceki gün Fransız golcü Andre-Pierre Gignac'ın menajeri ile görüşen Galatasaray’da, dün bir buluşma da Wesley Sneijder'in menajeri ile gerçekleşti. Guido Albers ile Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst'ün katıldığı toplantıda Albers, Hollandalı yıldıza teklifler olduğunu iletti.

"AYRILMAK İSTİYORUZ"

Hollandalı'nın menajeri, "20 milyon Euro bonservis bedeli istiyorsunuz, ama bu çok fazla. 10 veya 12 milyon Euro civarında bir paraya kulüp bulabiliriz. Bırakın gidelim. Wesley Sneijder ayrılsın, siz de para kazanın" dedi. Galatasaray kanadı, Guido Albers'in bu sözlerinden sonra düşünmek için süre istedi. Bu isteğe sarı-kırmızılı yetkililerin bakışının olumlu olduğu gelen haberler arasında.

YA MİLAN YA MANCHESTER
Wesley Sneijder için birçok teklif söz konusu. Los Angeles Galaxy, Cosmos gibi Amerika takımları, Hollandalı oyuncunun eşi Yolanthe'nin isteği. Ancak somut teklifler Milan ve Manchester United'dan geliyor. İngiliz devi Manchester United, dünyaca ünlü futbolcuyu bonservisiyle istiyor. İtalyan ekibi Milan ise 6 aylığına kiralamayı planlıyor. Sneijder her iki teklif için de olumlu düşünürken, yönetimin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER