Spor
  • 21.7.2018 11:32

Vida'ya teklif 22 milyon euroya çıktı

Ada temsilcisi Beşiktaş’a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi son olarak 22 milyon euroya yükseltti. Başkan Orman, Fulham’ın fiyatı artırması için pazarlıklarını sürdürüyor. Hırvat stoper için belirlenen rakam 25 milyon euro...

DÜNYA Kupası’nda final oynayan Hırvatistan Milli Takımı’nın forması altında sergilediği başarılı performansla Beşiktaş’ın gururu olan Domagoj Vida için İngiliz kulüpleri kesenin ağzını açtı. Everton ve Liverpool’un ardından 29 yaşındaki stopere talip olan West Ham United, Siyah-Beyazlı yönetiminin kapısını bir kez daha  çaldı. Wilshere ve Felipe Anderson başta olmak üzere transferde bombaları üst üste patlatan Ada ekibi, Vida için daha önce Beşiktaş’a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi son olarak 22 milyon euroya yükseltti ve Beşiktaş’tan gelecek yanıtı beklemeye geçti. 

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Bu teklifiyle Everton ve Liverpool’u geride bırakan West Ham United, Siyah-Beyazlılar’dan kısa süre içinde karar vermesini istedi. Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ada ekibinin fiyatı artırması için pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin, tecrübeli Hırvat stoper için belirlediği bonservis bedeli ise 25 milyon euro. Görüşmelerin kısa bir süre içinde tamamlanması bekleniyor. Türkiye’de uyum sorunu yaşayan 29 yaşındaki başarılı isim de futbol kariyerine İngiltere’de devam etmek istiyor.

TRANSFERE START VERİLECEK 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vida’nın satılması durumunda 2 tane stoper alınması gerektiğini dile getirmişti. Siyah-Beyazlı Yönetim, Vida ve Fabri’den gelecek sıcak parayla tamamen transfere yönelecek. Öncelikle stoper ve forvet transferi bitirilecek. Listedeki oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Siyah-Beyazlı idareciler lig başlamadan tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş’in tüm transfer istediklerini bir bir yerine getirmek istiyor.

Güncellenme Tarihi : 21.7.2018 11:34

İLGİLİ HABERLER