Spor
  • 18.3.2017 12:53

Yasin Öztekin İspanya'ya gidiyor

Sezon sonunda Galatasaray'dana ayrılmayı kafasına koyan Yasin Öztekin'in İspanya Ligi takımlarından biriyle anlaştığı ortaya çıktı.

Önder İnce ile yollarını ayırdıktan sonra dünyaca ünlü menajer Ahmet Bulut’la el sıkışan Yasin Öztekin sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılıyor.

YASİN ÖZTEKİN LA LİGA'YA GİDİYOR
 
Bu sezon sarı kırmızılı yönetim tarafından iki kez kadro dışı bırakılan ve ikisinde de affedilen Yasin Öztekin’in, kulüple yıllık ücret konusunda  büyük sıkıntılar yaşadığı, oyuncunun menajeri Ahmet Bulut’a talimat vererek İspanya ligine gitmek istediğini bildirdiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimi ile masaya oturacak olan Ahmet Bulut, 29 yaşındaki futbolcunun ücretinde iyileştirme isteyeceği belirtilirken, bu isteğin geri çevrilmesi halinde Bulut’un Yasin’i La Liga’ya götüreceği anlaşıldı. Milli futbolcu için ismini sır gibi sakladığı bir İspanyol kulübüyle anlaştığı ileri sürülen Ahmet Bulut, Süper Lig’in kapanmasını beklerken yönetimin Igor Tudor’la istişare edip Yasin Öztekin hakkında son kararı vereceği ifade edildi.
 
Bu sezon sarı kırmızılı formayla 29 maça çıkan Yasin Öztekin 10 gol 1 asist yaparken, deneyimli kanat oyuncusu şu anda Galatasaray’dan yıllık 1,1 milyon Euro civarında bir para alıyor. 6 kez milli takım forması giyen tecrübeli futbolcunun sözleşmesi önümüzdeki sezon sona eriyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2017 12:54

İLGİLİ HABERLER