Spor
  • 25.11.2010 11:52

YENİ MUTU GALATASARAY'A!

Kadroda yeniden yapılanmaya gidecek olan Galatasaray, çok konuşulacak bir transferi gerçekleştirmek üzere... Rumen medyasında da yer bulan haberlerde,"Hagi, genç Stancu'yu Galatasaray'a götürüyor" ifadesi kullanıldı.

Kadroda yeniden yapılanmaya gidecek olan Galatasaray, çok konuşulacak bir transferi gerçekleştirmek üzere... Transfer listesini hazırlayan teknik direktör Hagi'nin öncelikle Steaua Bükreş'in genç forveti Bogdan Stancu için bizzat devreye girdiği ve transferi bitirme aşamasına geldiği belirtildi. Rumen medyasında da yer bulan haberlerde,"Hagi, genç Stancu'yu Galatasaray'a götürüyor" ifadesi kullanıldı.

Henüz 23 yaşında olan ve milli takımda da forma giymeye başlayan Stancu için"Romanya'nın yeni Mutu'su" deniliyor. Bir ara Liverpool, Arsenal, Juventus gibi dev kulüplerin de ilgilendiği Stancu'nun bu performansını sürdürmesi halinde, Avrupa'nın en çok konuşulan isimlerinden biri olacağı kaydediliyor. Galatasaray'ın, sözleşmesi 2013'te bitecek Stancu için 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 01:21

İLGİLİ HABERLER