Spor
  • 31.3.2007 11:22

YILDIRIM: ''SON DÖNEMEÇTE TEK SES OLMALIYIZ''

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tüm şubelerde 100. yılda başarı ve şampiyonluklar için artık bütün sporcuların son dönemece girdiğini vurgulayarak, ''Son dönemeçte tek ses olmalıyız'' dedi. 


     Fenerbahçe Dergisi'nin Nisan sayısında başyazısı yayınlanan Aziz Yıldırım, ''Özellikle Nisan ayındaki maçlarda alınacak sonuçlarla asırlık Fenerbahçe'nin hepimizin gurur duyacağı bir tabloyu seyretmek için camia olarak heyecanla bekliyoruz'' ifadesini kullanırken, sözlerini şöyle sürdürdü:


     ''Ancak, taraftarımızın da özellikle bu dönemeçte üzerlerine önemli görevler düşüyor. Hiçbir zaman Fenerbahçeli olarak kabul edemeyeceğim birkaç kişi yüzünden tribünlerde çıkan olayların cezasını özellikle şu dönemde camia olarak çekmemek için, hepimizin daha dikkatli olması gerekiyor. Fenerbahçe'nin gerçek taraftarı, bundan sonra oynayacağımız her maçta güçlerini birleştirir, tüm maç yaptığımız sahaları futbol bayramına çevirip tek ses olursa, hedeflerimize ulaşmamız daha da kolaylaşacaktır.''
     Aziz Yıldırım, 100. yıllarında sadece şubelerin alacağı şampiyonların değil, tüm etkinliklerin de şampiyonu olacaklarını belirterek, ''Bundan kimsenin şüphesi, endişesi olmasın. 100. yıl hayallerimizin gölgelenmesine asla izin vermeyeceğiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:34

İLGİLİ HABERLER