Spor
  • 26.4.2018 00:08

Yılın futbolcusu Salah'a secdeyi bile çok gördüler

Liverpool formasıyla Premier Lig'de yılın futbolcusu seçilen Muhammed Salah, secde ederken sansüre uğradı..

İngilizlerden Salah'a skandal sansür!

Müslüman futbolcu Salah attığı 2 müthiş gol sonrası eski takım Roma'ya karşı sevinmedi. Ayrıca Salah gollerden sonra secdeye yattı.

İngilizlerden Salah'a skandal sansür!

İngiliz rejisi, Mısırlı golcünün secde anına sansür uyguladı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; İngilizler, Salah secdeye gittiği sırada tribünlerden sevinç görüntüsünü verdi.
 
Daha sonra Salah'ın secdeden kalkarken görüntüsü ekranlara yansıdı. İngiliz yayıncının Salah'ın secdeye gittiği anları göstermemesi, sosyal medyada da tepkilere neden oldu.
 
Ä°lgili resim
 

Gerrard'dan Salah'a övgü

Liverpool'un efsane ismi Steven Gerrard, Roma karşılaşmasında iki gol birden atan Mohamed Salah'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool formasıyla rekora imza atan Mohamed Salah'a bir övgü de takımın eski yıldızı Steven Gerrard'dan geldi.

Roma maçında iki gol birden atan Mısırlı yıldız için "Gezegenin en iyi oyuncusu" yorumunu yapan İngiliz eski futbolcu, şunları söyledi:

Salah hayatının formunu yakaladı. Messi ve Ronaldo ile kıyaslamak zor çünkü bu ikili uzun yıllardır bunu yapıyor ama şunu hiç şüphesiz söyleyebilirim ki aktüel olarak gezegenin en iyi futbolcusu Mohamed Salah.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2018 00:33

İLGİLİ HABERLER