Spor
  • 15.6.2014 22:42

St Ettienne Galatasaray'ın tekilfini geri çevirdi

Eurosport tarafından - 3 saat önce
Galatasaray'ın 1 numaralı transfer gündeminde yer alan Mevlüt Erdinç için St-Ettienne cephesinden bir açıklama daha geldi.

Galatasaray’ın santrfor hattı için 1 numaralı transfer adayı olan Mevlüt Erdinç konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fransız kulübü St Ettienne ile pazarlık halinde olduğu için Galatasaray’ın Mevlüt için 2.5 milyon euro artı ve Dany’i teklif ettiği ancak bu teklifin geri çevrildiği belirtilmişti.

Mevlüt Erdinç, transfer ve o açıklama
Konu hakkında flaş bir açıklama St Ettienne’nin başkanı Roland Romeyer’den geldi. Mevlüt Erdinç ya da başka bir oyuncularını satmayı planlamadıklarını ancak diğer yandan da ekonomik olarak rahatlamak zorunda olduklarını ifade eden Romeyer, “Bazı oyuncularımıza teklifler var, doğru. Türk kulübünün yetkilileriyle direkt bir temasımız olmadı, menajerler aracılığıyla bazı konular görüşüldü. Bizim düşüncemiz oyuncularımızı satmamaktan yana, bir yıl önce 5 milyon euroya aldığımız bir oyuncuyu 1 yıl sonra 2 milyon avroya satmak gibi bir polikamız bulunmuyor” dedi.

Ünal Aysal transferi bizzat yönetiyor
Roberto Mancini’nin ayrılması ve yeni teknik direktörün belli olmamasına rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da başkan Ünal Aysal transfer çalışmalarının bizzat içerisinde yer alıyor. Mevlüt Erdinç için 3 milyon euro + Dany takasını düşünen Galatasaray, St Ettienne’nin 5 milyon euroluk bonservis ücretinde diretmesi durumunda transferi askıya alacak.

Sporx

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:10

İLGİLİ HABERLER