Spor
  • 31.1.2022 16:56

Stefano Okaka'dan flaş transfer itirafı!

Başakşehir'in başarılı golcüsü Stefano Okaka, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İtalya Milli Takımı'na seçilmeyi hedeflediğini ifade eden yıldız golcü, Beşiktaş ve Galatasaray'la ilgili flaş bir itirafta bulundu. 32 yaşındaki forvet, Fatih Terim ve Emre Belözoğlu'ndan da övgüyle bahsetti.Süper Lig ekibi Başakşehir'in tecrübeli golcüsü Okaka, TRT Spor'un sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin çok özel açıklamalarda bulunan İtalyan yıldız, Beşiktaş ve Galatasaray ile olan transfer görüşmelerini anlattı. Fatih Terim'in 'imparator' olduğunu söyleyen Okaka, Emre Belözoğlu için de dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Okaka'nın açıklamaları...

Ligin ilk yarısında istikrarlıydım. Bunu sıkı çalışmama borçluyum. Son 3-4 maçta suskun olabilirim ama aynı mentaliteyle devam ediyorum.

Takım için mücadele etme gayreti içerisindeyim. Bu anlamda ligin ilk yarısı benim için olumlu geçti. İkinci yarıya da bu performansı taşımak zorundayım. Çalışmalarıma sıkı bir şekilde devam etmek istiyorum.

EN BÜYÜK HEDEFİM MİLLİ TAKIM

Sezon başında İtalya Milli Takımı'na seçilmek için çalıştım. İşler benim için çok da iyi gitti. Mario Balotelli için şu an mutluyum, milli takıma alındı. Benim hedefim de gelecekte İtalya Milli Takımı'na seçilmek.

İlk yarıda gösterdiğim performansla bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bunu başaracaksam da başta Emre hocamızın önderliğinde kulüp arkadaşlarımla beraber yapacağım.

"BEŞİKTAŞ VE G.SARAY'DAN TEKLİF ALDIM"

İngiltere Premier Lig'de oynarken Beşiktaş ve Galatasaray'dan ciddi teklif aldım. Özellikle Fatih Terim'in bana büyük bir ilgisi vardı.4-5 sene önce Türkiye'ye gelmeye çok yakındım. Şu anda Başakşehir'deyim. Burada olmaktan da çok mutluyum.Londra'dayken Beşiktaş 15-20 kişilik bir kafileyle geldi ve transferim için benimle görüştü. Kulüpler anlaşamadığı için transfer gerçekleşmedi.

Galatasaray'dan gelen teklifte neredeyse havaalanına gidip İstanbul'a uçacak kadar yakın bir görüşme gerçekleşti. Ancak onda da transferin son saatleri olduğu için gerçekleşmedi.

"FATİH TERİM İMPARATOR"

Fatih Terim Türkiye'de bahsedildiği gibi gerçekten bir imparator. İtalya'da da çok başarılı işler yaptı. Avrupa'da ve Türkiye'de en başarılı antrenör olarak biliniyor.Bence herkesin saygı göstermesi gerekiyor. İtalya'da Türk antrenörlüğünü temsil eden birinin bu seviyelere gelmesi büyük gurur.

"EMRE BELÖZOĞLU EFSANE"

Emre Belözoğlu, Türk futbolu için efsane bir isim. Kariyeri her şeyi anlatıyor, bir şey söylememe gerek yok. İtalya ve İspanya'da en iyi takımlarda oynamış, tarihteki en iyi isimlerle oynamış birisi.Hoca olarak geldiğinde, birçok şey onunla değişti. Oyun mentalitemiz, saha içerisindeki dizilişimiz çok değişti. Kötü giden takımı değiştirmesi kolay değildi.Genç bir teknik adam olarak bize bakış açısı bir ağabey gibi. Bize ilettikleri taktikleri iyi dinlemeliyiz ve iyi şekilde uygulamalıyız. Kendisiyle beraber sıkı şekilde çalışmaya devam etmeliyiz.

 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2022 17:00

İLGİLİ HABERLER