Yaşam
  • 3.9.2013 01:34

Striptiz yaptı itten pişman oldu

MileCyrus MTVMüzik ödüllerinde striptiz ve kucak dansı yaptı hayranları tarafından utanıyoruz eleştirisi geldi. Eleştirilere karşı ilk kez sessizliğini bozdu seksi Miley Cyrus..

Miley Cyrus MTV Müzik ödüllerinde striptiz ve kucak dansı yaptı hayranları tarafından utanıyoruz eleştirisi geldi. Eleştirilere karşı ilk kez sessizliğini bozdu seksi Miley Cyrus

Süper oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus son zamanlarda aşırı davranışlarıyla dikkatleri üzerine çekti. MTV Müzik Ödüllerinde Sptriztiz ve kucak dansları ve sürekli çıkan dili en yakın arkadaşı tarafından da eleştiriler geldi.

Seksi oyuncu Miley Cyrus şu açıklamalarda bulundu: "Berbat durumdayım" diyen Miley, "Uğraşmam gereken lanet olası bir sürü sorun var. Herkes dağıldığında benim gibi aptalca şeyler yapabilir. Normal bir hayatım yok. Boşluklarım var ve kendimi iyi hissetmiyorum" dedi.

Miley Cyrus, gerçek adı ile "Destiny Hope Cyrus" , 1992 yılında mahkeme kararı ile adını değiştirmiş ve ismi "Miley Ray Cyrus" olmuştur.

Miley Cyrus Disney yapımı bir televizyon dizisinde Hannah Montana rolüyle meşhur olmuştur. Leticia Tish ve Billy Ray Cyrus'un kızıdır. Rock grubunda çalan iki üvey ağabeyi ve Brandy adında üvey bir ablası vardır.

Braison adında bir kardeşi ve Noah adında oyuncu olan kız kardeşi bulunur. Annesi ve babası kaderi iyi olsun diyerek "Destiny Hope" ismini vermiştir, Türkçesi "Kader Ümit" anlamına gelir.

2011 Yılında oynadığı Hannah montana filmi bitti. Miley Cyrus dizideki en iyi şarkılarını bir albümde topladı ve müzik piyasasına atıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER