Asayiş
  • 29.9.2014 17:53

Sudenaz'ın kahreden ölümü

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, ilkokul öğrencisi 7 yaşındaki Sudenaz Bayram, emlakçılık yapan babasının işyerinin bahçesindeki su kuyusuna düştü. İtfaiyenin çıkardığı Sudenaz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay bugün saat 11.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi 471 Sokak üzerinde meydana geldi. Recep Sayın İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Sudenaz Bayram, dersleri öğleden sonra başladığı için sabah babası Mustafa Bayram'la işyerine gitti. Babası işyeriyle uğraştığı sırada bahçeye çıkan Sudenaz, burada bulunan su kuyusuna düştü. Bir süre sonra kızının olmadığını farkedip bahçeye çıkan Mustafa Bayram, Sudenaz'ı su kuyusunun içerisinde görünce itfaüiyeden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin kuyudan çıkardığı Sudenaz Bayram, kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Anne ve babası ayrı yaşayan Sudenaz'ın okul vaktine kadar birlikte kaldığı babası Mustafa Bayram'la işyerine gittiği belirtildi. Mustafa Bayram'ın da asıl işyerinin bulunduğu binanın kentsel dönüşüme girmesi üzerine kısa süre önce kullanılmayan bu evin alt katında geçici olarak emlakçı dükkanı açtığı ortaya çıktı. Sudenaz Bayram'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Taylan YILDIRIM/ İZMİR (DHA) 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:26

İLGİLİ HABERLER