Gündem
  • 23.6.2022 16:35

Süleyman Soylu'da açıklama! Marmaris yangını için bir tespit ve bir kimlik var elimizde

Süleyman Soylu'da açıklama! Marmaris'teki yangın neden çıktı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Marmaris'teki yangınla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Süleyman Soylu, Marmaris'teki yangının neden çıktığıyla ilgili, "Bir tespitimiz ve kimlik var, yakında açıklayacağız" dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Son dakika haberi: Marmaris'teki orman yangınları ile mücadelede 2. güne girildi. Yangınlarla mücadele için ekipler seferber olurken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son duruma ilişkin yeni açıklamalar yaptı.Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, "Rüzgar biraz artacak ama dün kadar olmayacak. Akşama doğru daha olumlu gelişmeler bekliyoruz. Söndürme çalışmasına 12 uçak ve 45 helikopter katılıyor." dedi.

TSK ENVANTERİNDE BULUNAN HELİKOPTER İLK KEZ GÖREVDE!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gece itibarıyla sabaha kadar kara çalışmalarımız devam etti. Bugün, ilk kez TSK envanterinde bulunan bir kerede 7-10 ton su atabilen helikopterler de görev başındadır. Şunu açıkça söylemek lazım: Biz ilk yangın ve afetlerimizi yaşamıyoruz. Biz geçen sene dünyanın en büyük yangınlarıyla karşı karşıya kaldık." dedi.

MARMARİS'TE YANGIN NEDEN ÇIKTI?

Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Soylu, "Yangının nasıl çıktığına yönelik bir tespitimiz ve bir kimliğimiz var. Arkadaşlarımız üzerinde çalışıyorlar." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2022 16:40

İLGİLİ HABERLER