Spor
  • 3.8.2009 00:13

SÜPER KUPA FENER'İN... İŞTE GOLLER...

4. TFF Süper Kupa'yı kazanarak, yeni sezona kupayla başlamak isteyen iki takımın mücadelesinde, tempolu ve heyecanlı bir ilk yarı yaşandı. İlk 5 dakikanın ardından hareketlenen ve üst üste gol pozisyonlarının olduğu karşılaşmada, kaleye ilk şutu 8. dakikada Güiza ile Fenerbahçe çekti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Macaristan'ın Honved takımı karşısında attığı 3 golle dikkatleri üzerine çeken İspanyol golcü, Beşiktaş maçının ilk yarısında da gol pozisyonlarının içinde yer alırken, Emre de ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu.

Geçen sezon hem ligde hem kupada mutlu sona ulaşan Beşiktaş ise ilk yarıda zaman zaman savunmasında sıkıntı yaşadı, 2 kez sarı-lacivertli futbolcularla karşı karşıya kalan kaleci Rüştü, önemli kurtarışlar yaptı. Siyah beyazlılar zaman zaman rakip kalede de etkili oldu hatta Erhan'ın kafa şutu direkten döndü.

İkinci yarıda Mustafa Denizli Nihat'ı sahaya sürdü. Bu devrede Beşiktaş daha etkili bir futbol ortaya koyarken, Fenerbahçe ileride çoğalmakta zorlandı. Ancak golü bulan da Fenerbahçe oldu. Alex'in frikiğinde Sivok topa elle müdahale edince hekam Yıldırım penaltıyı verdi. Topun başına geçen Alex, Rüştü'yü mağlup etmeyi başardı: 1-0

Kalan dakikalarda Beşiktaş beraberlik golünü arasa da Fenerbahçe buna fırsat vermedi. Maçın uzatma anlarında ise sahneye yine Alex çıktı ve attığı goll skoru etti: 2-0

Fenerbahçe böylece hem geçen sezona ait bir kupayı kazanmış oldu, hem de yeni sezona kupayla başlamış oldu. Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş ise "üçlü çekmeyi" başaramadı. (ligtv)

İŞTE GOLLER... LÜTFEN TIKLAYINIZ...

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER