Spor
  • 29.10.2019 12:50

Süper Lig ekibinde deprem! Teknik direktör ayrıldı

Göztepe'de Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de Samet Aybaba ve Mustafa Kaplan'ın ardından bir ayrılık daha yaşandı. Kasımpaşa'ya 4-1 kaybeden Göztepe'de, teknik direktör Tamer Tuna ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de ilk ayrılık Hikmet Karaman'ın istifasıyla Kayseri'de gerçekleşti. Daha sonra Denizlispor Yücel İldiz'in görevine son verdi.

Dün ise henüz 2 hafta önce Kayserispor'da koltuğu devrelan Samet Aybaba istifa etti. Ardından Gençlerbirliği akşam saatlerinde Mustafa Kaplan'ı gönderdi.

Son ayrılık ise bugün yaşandı. Göztepe'de Tamer Tuna dönemi bitti. Böylece 2 günde Süper Lig'de 3 teknik adamla yollar ayrılmış oldu.

Tamer Tuna

Süper Lig'de bir teknik direktörle daha yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında İzmir ekibi Göztepe'nin başına geçen Tamer Tuna, alınan sonuçların ardından istifa ettiğini açıkladı. Yapılan görüşmeler sonucunda Tuna'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Sarı kırmızılı ekip, bu sezon Tamer Tuna yönetiminde 4 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 2 galibiyet aldı. İzmir ekibi ligde 9 puanla 15. sırada yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2019 12:49

İLGİLİ HABERLER