Spor
  • 28.3.2021 10:40

Süper Lig'de takımdan ayrıldığına pişman olan oyuncular! Sörloth, Muriç ve Seri

Her transfer mutlu sonla bitecek diye bir kaide yok. Kimi zaman futbolcular, kimi zamanda takımların pişmanlık duyduğu transferler olabiliyor. Biz de bugün takımdan ayrıldıkları için pişmanlık duyan ve eski performanslarını mumla arayan futbolcuları listeledik. “Aradım bulamadım” tadındaki pişmanlık listemiz sizlerle!

Seri: Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 37 maça çıkan ve 2 gol, asistlik katkıyla özellikle ligin ikinci yarısında takımın dinamosu olan Jean Michael Seri, sezon sonunda takımdan ayrıldıktan sonra Fulham’da kalmıştı. Galatasaray’ın teklifine sıcak bakmayarak Fulham’da kalan ve şans bulamayan Seri, devre arasında Fransa Ligi takımlarından Bordeaux’a transfer olsa da burada da beklentilerden uzak kaldı. 29 yaşındaki Fildişi sahilli orta saha Seri sadece maça çıkıp ne gol ne de asist yapabildi.

Muriç: Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin en önemli gol silahı olan ve 36 maçta 17 gol atıp 7 de asist yapan Kosovalı golcü Vedat Muriç, sarı lacivertli ekipte tek sezon oynadıktan sonra 18.500.000 Euro bedelle İtalya Serie A takımlarından Lazio’nun yolunu tutmuştu. Lazio’da 25 maça çıkarken sadece 2 gol, 1 asistlik katkı verebilen futbolcu beklentilerden uzak bir performansa imza atarak sınıfta kaldı.

Sörloth: Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 9 maçta 33 gol atıp 1 asist yaparak Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın gol kralı olan Alexander Sörloth, Trabzonspor’daki günlerinden artık çok uzak. Sezon başında 20 Milyon Euro bedelle Leipzig’e transfer olan 25 yaşındaki Norveçli futbolcu 29 maçta şans elde ederken 4 gol, 3 asistlik katkıyla oynadı.

Papiss Cisse: Geçtiğimiz sezon Sörloth’un ardından gol krallığı yarışında ikinci sırada olan Papiss Cisse, sezon başında bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 35 yaşındaki Senegalli forvet bu sezon yedek oyuncu olarak şans bulduğu 2 maçta 4 gol atıp 2 de asist yapabildi. Alanyaspor günlerini mumla arayan Cisse, geçtiğimiz sezon 38 maçta 26 gol atıp 2 asist yapmıştı.

Youssouf Ndayishimiye: Bu sezon devre arasında Yeni Malatyaspor’dan 2.150.000 Euro bedelle başakşehir’e transfer olan Ndayishimiye, büyük pişmanlık yaşıyor. Başakşehir ile ligde kalma mücadelesi veren 22 yaşındaki Burundili önliberoyla oyuncusu malatyaspor günlerini mumla arıyor. Başakşehir ile 9 maçta forma şansı bulan ve gelende rotasyonda şans bulan futbolcu, eski performansı ve kulübüne büyük özlem duyuyor.

Fatih Öztürk: Muslera’nın sakatlığı sonrası Kasımpaşa’dan bedelsiz şekilde ayrılarak Galatasaray’ın yolunu tutan Fatih Öztürk, yaptığı kritik hatalarla hem Fatih Terim hem de taraftarın güvenini kaybetti. Şu anda 3. Kaleci konumunda görülen Fatih Öztürk, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da 22 maçta forma giyerken 3 maçı gol yemeden tamamlamış ve 49 gol görmüştü.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

Güncellenme Tarihi : 28.3.2021 10:42

İLGİLİ HABERLER