'Suriyeli' sözleri tepki çekti... Sinan Gümüş özür diledi!

••1 dk okuma
'Suriyeli' sözleri tepki çekti... Sinan Gümüş özür diledi!

Hızlı Özet

“Sarı-kırmızılı oyuncu, takımın derbi maç için tesislerden ayrılması sırasında taraftarların uğurlamasını çeken Diagne'nin videosuna yansıyan sözlerinden dolayı özür diledi.”






Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya'dan hareket ederken takım otobüsünde tepki çeken sözlere imza attı.








Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde, sarı-kırmızılı taraftarlar, takımı yolcu ederken, Sinan Gümüş'ün taraftarlara yönelik olarak söylediği, "Hepsi Suriyeli yemin ediyorum" sözleri büyük tepki çekti.


Özür diledi



Sarı-kırmızılı oyuncu, takımın derbi maç için tesislerden ayrılması sırasında taraftarların uğurlamasını çeken Diagne'nin videosuna yansıyan sözlerinden dolayı özür diledi.



Sinan Gümüş, Instagram hesabında yer alan mesajında, "Kesinlikle kötü niyetle olmayan bir sözümün yanlış anlaşılmasından dolayı çok ama çok üzgünüm. Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa hepsinden özür dilerim."ifadelerini kullandı.






Bu haber 229 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hacıosmanoğlu'ndan 'İstifa' sorusuna cevap! Ne istifası?  'Bana yıkamazsınız'
Spor
#Futbol#Futbol Haberleri

Hacıosmanoğlu'ndan 'İstifa' sorusuna cevap! Ne istifası? 'Bana yıkamazsınız'

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun tutuklandığı ve istifa ettiği operasyonun ardından Hacıosmanoğlu, sessizliğini bozdu.

Habervitrini9396 Görüntüleme
İsrail'de Trump korkusu! "Sonraki başkan Filistin'i tanıyacak"
Spor

İsrail'de Trump korkusu! "Sonraki başkan Filistin'i tanıyacak"

Amerikan kamuoyunda Tel Aviv'e olan desteğin hızla azaldığını belirten İsrail eski Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Donald Trump'tan sonra göreve gelecek ABD başkanının kim olursa olsun Filistin devletini tanıyacağını ve BM üyesi yapacağını itiraf etti.

Habervitrini11526 Görüntüleme
Beşiktaş'ta Serdal Adalı yeniden başkanlığa seçildi!
Spor

Beşiktaş'ta Serdal Adalı yeniden başkanlığa seçildi!

Beşiktaş Kulübü'nde başkan ve yeni yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul tamamlandı. Mevcut başkan Serdal Adalı'nın tek aday olarak girdiği seçimde oy verme işlemi bitti. Serdal Adalı, kullanılan toplam 3 bin 910 oyun 3 bin 815'ini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Habervitrini11061 Görüntüleme
Talisca'dan Fenerbahçe formasıyla şaşırtan paylaşım
Spor

Talisca'dan Fenerbahçe formasıyla şaşırtan paylaşım

Sezon başında Fenerbahçe'den Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira'ya transfer olan Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Brezilyalı futbolcu, paylaşımında yaşadığı bazı olayların nedenini o dönemde anlayamadığını ancak zaman geçtikçe bunların daha büyük bir planın parçası olduğunu fark ettiğini belirtti.

Habervitrini14920 Görüntüleme