Yaşam
  • 20.12.2006 10:49

SURVİVER SELİM : BEN ZATEN MÜSLÜMAN DEĞİLİM Kİ DİN DEĞİŞTİREYİM

"Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışmacısı Selim Sabah, Yunan aşkı Nadya Zagli için vaftiz olacağı yönünde çıkan haberler hakkında konuştu. Sabah, "Ben Müslüman değilim, Musevi'yim. Pandelis ünlü olabilmek için bu açıklamaları yapmış" dedi.

Türkiye'de Acun Ilıca'nın sunduğu "Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışma sırasında aynı adada yaşamaya başlayan Yunan Nadya Zagli ile Türk yarışmacı Selim Sabah'ın beraberliği yarışmanın bitmesine rağmen devam ediyor.

Yunan Espresso gazetesi, bir süre önce yarışmadan elenen Pandelis'in, "Selim bir gece, eğlence sırasında bana vaftiz olacağını, Ortadoks olup ardından Nadya ile evleneceğini sevinç içinde söyledi. Hatta benden nikah şahidi olmamı istedi" açıklamalarına yer verirken Selim Sabah bu iddiaları yalanladı. Yunanistan adına yarışan Nadya Zagli ile evlenebilmek için din değiştirip vaftiz olacağı haberlerinin doğru olmadığını belirten Selim Sabah, "Bundan bir hafta önce Atina'daydım. Orada kaldığı 10 gün içerisinde Pandelis'i bir kere gördüm. İlişkimizin nasıl gittiğini sorduğu zaman ben sadece birbirimizi çok sevdiğimizi söyledim. Sanıyorum ki, Pandelis ünlü olabilmek için bu açıklamaları yaptı" dedi. "Dil, din, ırk bizim için önemsiz" diyen Selim Sabah, "Ailem Nadya'yı çok seviyor. Ben de onun ailesiyle tanıştım, çok iyi insanlar. Bu çıkan haberlere sadece gülüyorum. Benim zaten dinle pek alakam yok ki, ben Müslüman değilim. Türküm ama Musevi'yim" dedi. Evlenmeyi düşünmediklerini dile getiren Sabah şunları söyledi: "Bizim şimdilik böyle bir düşüncemiz yok. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evliliğe saygım var ama meraklısı değilim. İleride evliliği düşünürsek önce aynı evde yaşarız. İş durumumuza göre de ya ben giderim ya Nadya gelir..."

 

Yarışmadan sonra yedi senelik birlikteliğine de son veren Sabah, "Bizim ilişkimiz zaten bitmek üzereydi. Yarışma sırasında birileri Nadya ile olan birlikteliğimi Zeynep'e söylemiş. Ben yarışma sonunda kendim söylemek istiyordum. Sonuçta da Zeynep'e anlattım, beni anlayışla karşıladı. Nadya ile gece dışarı çıktığımızda da Zeynep'le karşılaştık. Nadya ile tanıştırdım. Bizim aramızda bir sorun yok" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:25

İLGİLİ HABERLER