Medya
  • 2.8.2022 20:26

Survivor rezaleti!.. Acun arabayı vermedi Batuhan mahkeme gitti

Survivor Batuhan ve Acun Ilıcalı davalık oldu! İkili arasında ipler koptu

Survivor 2022 All Star bitti ama tartışmaları devam ediyor. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması hem seyircilerin hem de yarışmacıların tepkisini almıştı. En büyük tepki ise şampiyonluk adayı Batuhan Karacakaya'dan geldi. Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya’nın mahkemelik oldu.

Survivor 2022 All Star bu sene de en çok konuşulan yarışmalardan biri oldu.Fenomen yarışmada bu sezon kazanan isim Nisa Bölükbaşı oldu.

Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı program bitse de tartışmaları halen devam ediyor.Özellikle final akşam Batuhan Karacakaya’nın annesi ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan polemik yarışmaya damga vurmuştu.

Batuhan Karacakaya'nın annesi, oğlunun üçüncü olması üzerine çılgına döndü ve sosyal medya hesabından olay yaratacak paylaşımlarda bulunmuştu.Fenomen yarışmacının annesinin Acun Medya ve Acun Ilıcalı’ya yönelik söylediği sözler gündeme bomba gibi oturmuştu.

Gülhayat Karacakaya, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;“Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım. Çırpındım oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri”

Survivor Batuhan'dan ise yarışmada sunucu Murat Ceylan tarafından okunan mektup ile kendisini eleştiren Acun Ilıcalı'ya, "Benim de bir mektubum var... Bekleyin" cevabı geldi. Bunun üzerine ünlü televizyoncu, canlı yayında "Twitter'dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin" açıklamasını yaptı.Daha sonra Acun Ilıcalı sms oylamasının sıralamasını paylaşmıştı.Bugün ise ortaya bomba bir iddia atıldı.Yarışmada 8 yarışmacı 3 milyon liralık otomobil için yarışmış ve kazanan Batuhan Karacakaya olmuştu.

Survivor finalinde sorunlar yaşayan Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı, araba konusunda soru işaretlerine neden olmuştu.Yarışmadan sonra Karacakaya'ya ödül olan arabanın verilmediği iddia edilmişti.

Sosyal medyada yayılan iddialara göre Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı'ya dava açtı.

Tüm sözleşmeleri ve belgeleri mahkemeye sunan Karacakaya, 3 milyon lira değerindeki aracın kendisine verileceğini ama 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir anahtar teslimi yapılmadığını öne sürerek davasını açtı.

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 2.8.2022 23:55

İLGİLİ HABERLER